Orduda, kız yurdunda erkek alarmı!

Ordu'da, kız yurdunda 'erkek' alarmı!

Ordu Lisesi Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci Yurduna girdiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Orhan Düzgün, olayın bazı basın organlarına 1 Nisan şakası olarak yansıdığını söyledi ve "Olayın şaka değil, gerçek olduğu tespit edild" dedi.

KIZLAR FARK ETMİŞ
Ordu Valisi Orhan Düzgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Lisesi Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci Yurduna geçen hafta sonu gece saatlerinde bir erkeğin girdiğini belirterek, "Kızlarımızdan biri fark ediyor. Bunun üzerine şahıs oradan kaçıyor. Anlaşıldığı kadarıyla öğrencilere bir müdahale etme söz konusu değil. Adli ve idari tahkikat başlattık" dedi.
 
OLAY ŞAKA DEĞİL
Olayın bazı basın organlarında 1 Nisan şakası olarak aksettirildiğini anlatan Vali Düzgün, "Emniyet Müdürlüğümüz yaptığı çalışma sonucu olayın şaka değil, gerçek olduğunu tespit etti. Çünkü yurtta bulunan çocuklarımız karanlık olduğu için zanlının cinsiyeti hakkında bile tespitte bulunamamışlardı. Zanlı M.T., çocukların telefonundan kendi telefonunu aramış daha sonra muhtemelen ertesi günü siz gece beni aradınız diyerek arkadaşlık yapma teklifinde bulunacaktı. Gözaltına alınan 27 yaşındaki zanlının sabıkası olduğu belirlendi'' diye konuştu.
 
Ordu Lisesi Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenci Z.G. gece kaldığı yurdun odasında bir kişi gördüğü iddiasıyla emniyet ekiplerine şikayette bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler