Orduspor: 2 - Gaziantepspor: 3 İZLE

Orduspor: 2 - Gaziantepspor: 3 İZLE

Antep, Ordu'yu ateşe attı.

26. haftaya 29 puanla giren Orduspor ile Gaziantepspor arasındaki mücadeleden gülerek ayrılan taraf konuk ekip oldu. 

İki takımın da kontrollü başladığı maçta ilk gol konuk ekipten geldi. 14. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Medunjanin cezasahası dışından sert vurdu, defansa çarpıp biraz da yön değiştiren top Fornezzi'nin çabasına karşın ağlarla buluştu ve Gaziantepspor 1-0 öne geçti. 
 
Golün ardından beraberlik için bastıran Orduspor 28'inci dakikada amacına ulaştı. Bir dakika önce Ali Çamdalı'nın müthiş ara pasında Stancu cezasahasına girdi. Kemal ve Binya'nın müdahele etmek istediği Rumen oyuncu cezasahası içerisinde yerde kaldı. Hakem  Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Stancu topu ayrı kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve maça eşitlik getirdi, Orduspor: 1 - Gaziantepspor: 1. 
 
İkinci yarıya da iki ekipte temkinli başlarken, Gaziantepspor ilerleyen dakikalarda oyuna yavaş yavaş ağırlığını koydu. Aradığı gole ise 71'de ulaştı. Bir dakika önce oyuna giren Oktay'ın cezasahasına ortasında kaleci Fornezzi topu yumrukladı. Ancak, Sernas cezasahası çizgisi üzerinde gelişine vurdu, top 2. kez Orduspor ağlarıyla buluştu.
 
Bir dakika sonra ise Orduspor'un golü geldi. Sağ kanattan cezasahasına gelen topa Serdar vurmak üzereyken ayağı kaydı. Topla buluşan Atilla müthiş vurdu, top ağlarla buluştu ve maça 2-2'lik eşitlik geldi. 
 
75'te Sernas bir kez daha sahneye çıktı. Cenk'in cezayayı üzerinde düşürülmesinden kazanılan serbest vuruşta Litvanyalı oyuncu topun başına geçti. Sernas'ın sert vuruşunda top ağlarla buluşurken, konuk ekip kritik maçta 3-2 öne geçti. 
 
Kalan dakikalarda Orduspor gol için bastırırken, Gaziantepspor da kontra ataklarla gol aradı. Ancak iki ekibin de gol arayışları sonuçsuz kaldı ve konuk ekip maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı. 
 
Orduspor bu yenilginin ardından 29 puanda ve küme düşme potasında kaldı. Puanını 32'ye çıkaran Gaziantepspor ise derin bir nefes aldı ve ateş hattından bir nebze de olsa kurtuldu. 
 
Maçtan yenilgiyle ayrılan Orduspor'da, taraftarlar karşılaşmanın son anlarında "yönetim istifa" tezahüratları yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler