Orhan Özdemir @fuatavnifuat'ın gündeminde!

Orhan Özdemir @fuatavnifuat'ın gündeminde!

Ankara Emniyet Müdürüyken hakkında 292 yıl hapis cezası istenilen Orhan Özdemir, Twitter fenomeni @fuatavnifuat'ın gündeminde...

KOM ekibi tarafından yapılan operasyonla Emniyet müdürlüğü görevinden alınan ve 3 ay tutuklu kalan Orhan Özdemir, bilindiği gibi Ağustos ayının ilk günlerinde bu ekibin başına getirilmişti.

Twitter fenomeni @fuatavnifuat, hesabından takipçileriyle paylaştığı tweetlerinde Orhan Özdemir ile ilgili önemli iddialarda bulundu.

fuatavni@fuatavnifuat hesabından atılan ve önemli iddiaları içeren Orhan Özdemir tweetleri:

1. Tiran, Cemaati bitirme konusunda istediğini alamamanın sıkıntısıyla köşke çıktı. Ne yaparsa yapsın istediğini yapamayacağını iyi biliyor.

2. Cemaati bitirmek için kurulan Kozmik Çalışma Grubu'nun aldığı kararla tescilli hırsız Orhan Özdemir KOM'un yöneticiliğine getirildi.

3. O.Özdemir, Ankara Emniyet Müdürü'yken hakkındaki yüzlerce şikayetten ve mafyadan aldığı rüşvetten ötürü görevden alınıp tutuklanmıştı.

4. O.Özdemir tutuklandığı gün Kemalettin Özdemir telaşla Atalay'ı devreye sokmuş, soruşturma savcılarıyla görüşmeye bizzat gitmişti.

5. Kemalettin Özdemir'in verdiği listeyle emniyet mensupları fişlenirken Tiran'a 'Size koşulsuz biat eder' dediği hırsızlarsa iş başında.

6. KOM'da yönetici olan O.Özdemir 292 yıl hapis talep edilen örgütlü suçtan yargılanıyordu. İstenileni yapması kaydıyla dosyadan çıkarılacak

7. Orhan Özdemir'in ilk icraatı 2010 KPSS soruşturmasını Cemaat'e yıkmak. Kom Daire suç içermeyen dosyayı bir türlü operasyona dönüştüremedi.

8. '2010 KPSS' dosyası ve hukuksuz birçok dosyayı bir şekilde Cemaat'e mal etmeye çalışan O.Özdemir, yardımcılığına Selçuk Doğuş'u getirdi.

9. S.Doğuş, ailesiyle yemek yiyen bir çocuğu restoran içkili diye göz altına almış ve Türkiye'nin AB nezdinde tartışılmasına neden olmuştu.

10. Ankara'da 10 numara yağın üretim ve satımında patlama olmasında S.Doğuş'un o dönem aldığı rüşvet etkiliydi. Menfaat için her şeyi yapar

11. Özdemir ve Doğuş, hazırlanan sınav dosyasında hiçbir hukuki delil ve dayanak olmadığından dosya savcısı Yücel Erkmen'i ikna edemiyorlar.

12. Hükümetin HSYK listesine girmek için her yolu deneyen Başsavcı Vekili Ramazan Kaya da Yücel Erkmen'i operasyona ikna etmeye çalışıyor

13. KPSS dosyasında can alıcı nokta, Beyaz Kalem Yayınları Şirketi'nin sınavdan bir gün önce KPSS sorularını kendi sitesinden yayınlaması.

14. Şirketin bu skandalıyla ilgili soruşturma açılmadı çünkü sahibi Mevlüt Koca, Deniz Feneri Dosyası'nı kapatan Harun Kodalak'ın ahbabı.

15. KÇG, M.Koca'yı operasyona katmadan bu davayı açamaz. Tonla delil üretseler ve 17 değil 170 tv-gazeteleri olsa bu işi Cemaat'e yıkamazlar

16. Skandala imza atmaya hazırlananlar, iki yıl sonra emekliye ayrılacak tuzu kuru Gülcü'nün aklıyla hareket ediyor. Kendilerini yakacaklar.

17. Tiran ve avenesinin yıkılışını şükürle izleyeceğimiz günler, bugün hukuksuz işlere imza atanların da yargılanacaklarına şahit olacağız

orhanozdemir-04.jpg

orhanozdemir-03.jpg

orhanozdemir-02.jpg

orhanozdemir-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler