Orta Belediye Başkanı Ak Partide!

Orta Belediye Başkanı Ak Parti'de!

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, Numan Kurtulmuş'un ardından Ak Parti'ye geçti.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un partisini kapatarak Ak Parti'ye geçmesinin ardından ülke genelinde seçilmiş Has Partili belediye başkanları da Ak Parti'ye katılıyorlar.

Çankırı - Orta ilçesi Belediye Başkanı Recep Koçak da Ak Parti'ye katılan isimler arasında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Numan Kurtulmuş'un Ak Parti'ye girişi nedeniyle İstanbul'da düzenlenen törende, ülke genelinde yaklaşık 200'ün üzerinde mevcut Has Partili belediye başkanının da Ak Parti'ye geçiş yaptığı mikrofonlardan okundu.

İsmi okunanlar arasında Çankırı ili Orta ilçesi Belediye Başkanı Recep Koçak da bulunuyordu. Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Belediye Başkanı Koçak "Genel Başkanımızın Ak Parti'ye geçişi sonrasında kendisini destekleyen belediye başkanları olarak böylesi bir kararı bizler de aldık. Önümüzdeki günlerde Çankırı Ak Parti il teşkilatının yapacağı bir organizasyonda partiye kayıt işlemlerimiz tamamlanacak" dedi.

Edinilen bilgilere göre önümüzdeki günlerde Çankırı'da Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Numan Kurtulmuş'un da katılacağı bir törenle Has Parti'den Ak Parti'ye geçişlerin gerçekleştirileceği bildirildi.

SIRADA ELMALIK VE KALFAT BELEDİYE BAŞKANLARI VAR

Öte yandan haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre halen 'bağımsız' olarak hizmet veren Elmalık ve Kalfat Belde Belediye Başkanlarının da Ak Parti'ye geçiş yapacakları öğrenildi.

HAS PARTİ İL BAŞKANLIĞI TABELASINI İNDİRDİ

Numan Kurtulmuş'un Ak Parti'nin 4. Büyük Kongresinde MKYK üyeliğine seçiminden sonra HAS Parti Çankırı İl Başkanlığı da ilçe teşkilatları dahil olmak üzere parti tabelalarını indirdi. Kapanan partinin Çankırı İl Başkanlığı görevinde bulunan Şevket Koç "Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'un Ak Parti'ye geçişi ile birlikte partimizin kapatılma kararı uygulamaya geçti. İl ve ilçe teşkilatlarımızın tabelalarını indirdik. Henüz Ak Parti'ye kayıt yaptırmış değilim ama önümüzdeki günlerde her ilde katılımla ilgili benzer törenler düzenlenecek. Dün nasıl yanlışları söylüyorsak yarın da gördüğümüz yanlışları dile getirmekten çekinmeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
54 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler