Orta - Karaağaç Köyü şenlikleri yapıldı

Orta - Karaağaç Köyü şenlikleri yapıldı

Köy merkezi ve Karaağaç yaylasındaki şenliklere Çankırılı İsa ve Sevgi Petek konserleri damgasını vurdu

Çankırı-Orta-Karaağaç Köyü 9.Geleneksel Yayla Şenliği 2-3 Temmuz 2011 tarihlerinde gerçekleştirildi. 2 Temmuz Cumartesi günü köy merkezinde Çankırılı İsa Konseri vardı. Yoğun ders ve sınav maratonunu bitiren  gençler stres atma imkanı buldular. Çevre köylerden gelen davetlilerle birlikte eğlence ilerleyen saatlere dek sürdü. Çankırı Dernekler Federasyonu Çankırı Gençlik Derneği Yaren Ekibi gösterileriyle geceye damga vurdu. Yaren ekibi tarafından sahnelenen Çanakkale mini tiyatrosu büyük beğeniyle izlendi. Gece, çocuklara hediye dağıtımı ve havai fişek gösterisiyle son buldu.

3 Temmuz Pazar günü ise, Karaağaç Köyü yaylasında şenliğe devam edildi. Çankırılı İsa Konseri ve Çankırı Gençlik Derneği yarenlerinin gösterileri beğeni topladı. Şenliğe ayrıca komşu köylerden Ortalılar Derneği Başkanı Yunus Yarımkaya ve yönetim kurulu, Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Yakup Çakırşen ve yönetim kurulu, Kırsakal Dernek Başkanı Tevfik Kayhan ve yönetim kurulu, Akçaören Dernek Başkanı Ahmet Yiğittekin ve yönetim kurulu katıldılar.

karaagac-resim-03.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şenliğe lojistik destek sağlandı ve çocuklara çeşitli hediyeler,ücretsiz mısır ve pamuk şeker dağıtımı yapıldı.Kırsakal Yaylası-Karaağaç Yaylası arasında yapılan 2 kmlik koşu yarışmasını köy gençlerinden Ömer Han kazandı ve küçük altınla ödüllendirildi. Ardından sahne alan Çankırılı THM Sanatçısı Sevgi Petek, misafirlere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu. Köy derneği hanım komisyonunun açmış olduğu kermes ve açık artırmayla satılan gümüş hediyelik eşyalar köylüler tarafından büyük ilgi gördü. Hediyelik eşyalar için yaklaşık 300 çekiliş bileti satıldı.

ŞABAN CAN: DESTEK VERENLERE
ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

Şenlik hakkında görüşlerini aldığımız Karaağaç Köyü Dernek Başkanı Şaban Can; "Dernek olarak bu yıl 9.sunu düzenlediğimiz yayla şenliğimiz her yıl olduğu gibi bu  yıl da büyük bir coşku içerisinde geçti. Köylülerimizi birlik beraberlik içerisinde burada görmek çok sevindirici. Ayrıca köyümüz çocuklarını bu şenliklerde hediyelerle sevindirerek köyü sevmelerine vesile olmaya çalışıyoruz. Şenliğimize katkı sağlayan tüm köylülerime, organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma ve lojistik destek sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne şükranlarımı sunarım." dedi.

karaagac-senlik-resim-05.jpg

Şenlik içerisinde laptop, lcd televizyon,bisiklet vb hediyelik eşya çekilişinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler