Ortaya gidecek yüzünüz kaldı mı?

"Orta'ya gidecek yüzünüz kaldı mı?"

MHP Yapraklı İlçe Başkanı Hasan B. Kumru yaptığı yazılı açıklamada Ak Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin'i eleştirdi.

MHP Yapraklı İlçe Başkanı Hasan B. Kumru, bir basın açıklaması yaparak Yapraklı’da iyi gelişmeler olduğunu iddia eden Ak Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin’i eleştirdi. 

“Her geçen gün küçülen ve kan kaybeden Yapraklı’nın, kaybettiği kurumlarıyla da bu durumu tescillenmişken, 10 yıllık iktidarları döneminde Yapraklı’ya hizmet adına hiçbir şey üretmeyenler, bol bol laf üretiyorlar” diyen MHP Yapraklı İlçe Başkanı Kumru, Yapraklı Belediyesi’nin iftar davetinde konuşan milletvekili İdris Şahin’in, “Orta’ya gitmek yerine Yapraklı’yı tercih ettiği” şeklindeki sözlerine de atıfta bulunarak, “Orta’ya gidecek yüzünüz kaldı mı? Adliyelerini, Askerlik Şubelerini, hastanelerini elinden aldığınız o insanların arasında yüzünüz kızarmadan oturabilecek miydiniz?" dedi.
 
MHP Yapraklı ilçe başkanı Hasan B. Kumru sözlerini şöyle sürdürdü:
 
YAPRAKLI'NIN SABRI KALMADI
 
"10 yıllık iktidar döneminizde Yapraklı’nın resmi kurumları bir bir kapatılırken ilçemize gelme nezaketsizliği göstermenizi anlayabiliyoruz. Ancak insanları projesi bile olmayan içi boş vaatlerle kandırmanızı istemiyoruz. Sırtınızı dayadığınız iktidar gücüyle desteksiz atmak için seçtiğiniz ilçemizde, kimin parasıyla kime iftar yemeği verdiğini anlayamadığımız Belediye Başkanının, körler sağırlar birbirini ağırlar mantığı ile davet ettiklerinin huzurunda rahat rahat konuşup, barajlar, göletler inşa etmeye başlamışsınız. Daha dün kapımızı ve gönlümüzü açtığımız ocağımıza ihanet ederek iktidarınızın kollarına koşan Belediye Başkanının verdiği Yüksekokul sözünü ne çabuk unuttunuz? Sizlerden aldığı cesaretle ilçe meydanında sizler gibi desteksiz savuran Belediye Başkanının yanına elbette çok yakışıyorsunuz. Ama ne yazık ki, her geçen gün küçülen, kan kaybeden, zayıflayan Yapraklı’ya bu durum hiç mi hiç yakışmıyor. Eliniz boş geldiğiniz iftarlarda verdiğiniz boş vaatlerinize Yapraklı’nın sabrı kaldı sanıyorsanız, hayal kırıklığına uğrayacaksınız.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler