Osman Canbazdan ilk istifa!

Osman Canbaz'dan ilk istifa!

İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Çavundur Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini belirtti.

Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Çavundur Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet başkan vekilliğinden istifa ettiğini belirtti.

Canbaz konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında “Çavundur Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantısında yapılan görev dağılımında; çok sevdiğim ve saydığım kıymetli bir büyüğümün önerisi üzerine, şahsımın müteşebbis heyet başkan vekilliğine seçildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım. İşlerimin yoğunluğu sebebi ile tarafıma tevdi edilen bu görevden istifa ettiğimi Çankırı kamuoyuna saygıyla duyururum” dedi.

kaynak: karatekin gazetesi

YETERLİ Mİ?

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın Çavundur OSB Müteşebbis heyet başkan vekilliğinden istifa etmesi, gündemdeki haberlere bakıldığında yeterli görülmüyor.

Ak Parti'nin Çankırı İl Başkanlığı seçimini tamamladıktan sonra Osman Canbaz'ın halen bulunduğu İl Genel Meclisi Başkanlığı görevinden istifa etmesi ya da yapılacak seçimle koltuğun sahip değiştirmesi olası görülmekte. İzleyelim ve de görelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler