Osman Karadeniz 3'üncü kez başkan seçildi

Osman Karadeniz 3'üncü kez başkan seçildi

Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği 27. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Osman Karadeniz tekrar seçildi.

Çankırı Atatürk ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, eski belediye başkanı İrfan Dinç, bazı daire müdürleri, STK temsilcileri ile delegeler katıldı.

Divan başkanlığını Sinop Esnaf  ve  Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel’in yaptığı genel kurulda gündem maddeleri görüşüldü, yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları, gelir gider hesapları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

KAHRAMAN MEHMETÇİĞE MORAL VERDİK
ESOB Başkanı Osman Karadeniz seçimler gündem maddesi öncesi genel kurul toplantısına katılımlarından dolayı üye ve protokole teşekkür ederek başladığı konuşmasında ülkemiz ekonomisi için son derece önemli bir konumda ve ekonominin adeta bel kemiği olan esnaf ve sanatkârların gelişen teknoloji, seri olarak üretilen fabrikasyon ürünler, market ve ulusal mağaza zincirleri karşısında el emeği ve alın teri ile var olma mücadelesi verdiğini vurguladı.

Yaşanan sıkıntılara rağmen inanç geleneğinden ve ahilik kültüründen gelen şükretme duygusu ile helalinden kazandığı paraya hep “Allah bereket versin” diyerek sürdürdüğünü ifade ederek konuşmasına devam eden Karadeniz, “Her zaman devletimizin ve milletimizin tarafında olup, devletimiz ve milletimizin yararına gördüğümüz her platformda ön planda sizleri temsil ettik. Ülkemiz Suriye’nin kuzeyinde milli güvenliğimizi tehdit eden unsurlara karşı fiili bir savaş içerisindedir. Tarih boyunca Türk Milletine karşı gösterilen düşmanca tutum günümüzde daha yoğun bir biçimde adeta ülkemizi kuşatırcasına devam etmektedir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Birliğimize bağlı oda başkan ve yönetim kurulu arkadaşımızla birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız ve Üst kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu'muzun ortaklaşa düzenlediği Hatay'da yapılan büyük toplantıya giderek kahraman Mehmetçiğimize moral verdik.” dedi.

Karadeniz konuşmasını şöyle tamamladı: ”Çankırı’da aktif olarak faaliyet gösteren 3 bin 800 esnaf ve sanatkârımıza hizmet veren büyük bir kuruluşun ve sizlerin temsilcisi olarak bu görevi bize tevdi ettiğiniz günden itibaren her platformda sizlerin hakkını savunmak için var gücümüzle çalıştık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte iyi günde, kötü günde her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştık. Eksiklerimiz olmuş olabilir ancak her zaman iyi niyetle çalıştığımızdan şüpheniz olmasın.”

Yapılan seçimlere tek liste halinde giren Osman Karadeniz başkanlığa 3'üncü defa seçilirken, yönetim kurulu asıl üyeleri şu isimlerden oluştu: 

Saykal Saykal, Hacı Ahmet Öztürk, Faruk Taşkın, Ahmet Söğüt.

Denetim Kurulu: Vedat Savaş, Mehmet Ali Ünver, Hüseyin Faruk Çamahmetoğlu.

Disiplin Kurulu: Uğur Soydaş, Sami Onay, Murat Soysal.

cankiri-osman-karadeniz-yonetim-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler