Osman Karadeniz ölümden döndü!

Osman Karadeniz ölümden döndü!

Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz'in makam aracının ön sağ tekerleği Tekebeli'nde sabah saatlerinde patladı ve...

Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz  bugün sabah saatlerinde Ankara girişinde Tekebeli denilen bölgede bulunduğu aracın sağ ön tekerleği patlaması ile oluşan kazada ölüm tehlikesi atlattı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre bugün sabah saatlerinde Çankırı'dan Ankara'daki bir toplantıya katılmak için Selçuk Demir yönetiminde 18 DR 001 plakalı araçla hareket eden Başkan Osman Karadeniz, saat 11.00 sularında Tekebeli'ne ulaştığında sağ ön tekerleğin patlaması ile birlikte kaybedilen direksiyon hakimiyeti ile makam aracı su kanallarına çarparak durabildi.

Kazadan yara almadan kurtulan araçtan çıkan Başkan Karadeniz ve araç sürücüsü Selçuk Demir olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünden geçtiler.

Jandarmanın da olay yerine gelmesi ile birlikte yapılan kaza incelemesinde araçta yaşanan maddi hasarın dışında herhangi bir zayiat görülmediği tespit edildi.

Başkan Karadeniz'in daha sonra başka bir araçla Ankara'ya ulaştığı ve programına kaldığı yerden başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler