Oto terminal işletme ihalesi tamam

Oto terminal işletme ihalesi tamam

Çankırı yeni oto terminali işletme ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Yapımı tamamlanmasına karşın ihale aşaması yılan hikayesine dönen yeni ototerminal işletme ihalesi hafta başında gerçekleştirildi.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre yeni oto terminalinin işletmecisi, Çankırı'nın önde gelen iki seyahat acentasının ortak girişimi olacak.

Pazartesi günü gerçekleşen ve sadece Aslan Kardeşler Akaryakıt Turizm A.Ş. (Çankırı Özlem Turizm) ile Çağdaş Güven Turizm Yer Hizmetleri Ltd. Şti. (Güven Turizm) ortak girişiminin katıldığı ihale rakamı 35.500 tl ile başladı. İki bin 200 tl artırım yapılarak ihale sonuçlandı.

Aylık 37.700 + KDV ödemesi yapılarak 5 yıl süreyle Çankırı oto terminalini işletecek ortak girişim, kirayı her yıl peşin olarak ödeyecek. Kira bedeli her yıl tefe ve tüfe oranında zamlanacak.

İhale sonrası kendisine ulaştığımız Aslan Kardeşler Akaryakıt Nakliyat ortaklarından Mustafa Aslan "Memleket için hayırlı olsun" demekle yetindi. Güven Turizm yetkilisi ise İsmail Çayır ise "İhale şartları çok ağır olmasına karşın, memleketimizin biraz daha ileriye gitmesi açısından üzerimize düşen fedakarlığı yapma gayretinde olduk. Herkes için hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

BİRİNCİ İHALE 55 BİN TL İLE AÇILMIŞTI
Çankırı yeni oto terminali için daha önce açılan işletme ihalesindeki rakam 55 bin tl idi. Rakamın yüksekliği karşısında ihaleye ilgi olmamış ve yeniden hazırlanan şartname ile ihale süreci yenilenmek zorunda kalmıştı.

Pazartesi günü yapılan ihalenin Başkan İrfan Dinç tarafından onaylanması ile yürürlüğe gireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler