Otobüste selfie çekince dayak yedi

Otobüste selfie çekince dayak yedi

Ankara'da, otobüste yanında oturan kadının fotoğrafını "selfie" yapmak için çeken kişi, durumu fark eden ayaktaki koca tarafından darp edildi.

Ankara-Çubuk arasında çalışan özel halk otobüsünde seyahat eden N.D. (26) isimli kadının yanında oturan G.A. (27) elinde telefonla haberi olmadan kadına yaklaşarak "selfie" yapmak için fotoğraf çekti. Durumu fark eden kadın kocasını arayıp otobüste rahatsız edildiğini söyleyince, koca, otobüse baskın yapıp söz konusu şahsı darp etti. 

HASTANELİK OLDU
Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan G.A. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, N.D. ve Z.D. ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan karı koca, daha sonra serbest bırakıldı. Her iki tarafın da birbirinden davacı olduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KOCA, OTOBÜSE BASKIN YAPTI
Selfie çeken şansı darp eden koca Z.D, "Bu şahıs eşimle birlikte otobüse binmiş. Önce gel yanıma otur demiş. O, oturmamış. Otobüste yanında oturan 16-17 yaşlarındaki 2 çocuk eşime gelmişler, arkadaki bey fotoğrafınızı çekiyor akrabanız mı değil mi diye sormuşlar. O da değil demiş. Bunu üzerine eşim beni aradı, otobüste rahatsız edildiğini söyledi. Ben de dedim ki en yakın durakta in. Bunun üzerine otobüsün önünü kestim, aşağıya indirdim. Önce konuşmaya çalıştım. Ukala ukala cevap verdi. Ben de onu darbettim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler