Ozan Solak Alanyasporda

Ozan Solak Alanyaspor'da

Çankırıspor Kulübünce sözleşmesi feshedilen başarılı oyuncu Alanyaspor'la anlaştı.

Çankırıspor'da geçen sezon sergilediği başarılı futbolu ile taraftarın sevgilisi haline gelen Ozan Solak, 2 yıllığına kendisini Alanyasporlu yapan sözleşmeye imza attı. 

31 Mayıs 2013 tarihine kadar Çankırıspor ile sözleşmesi olduğu halde, önümüzdeki sezon için istediği peşinat ve maç başı ücretleri konusunda kulüp yönetimi ile anlaşamayan Ozan Solak'ın sözleşmesi kulüp yönetimince fesedilmişti.
 
ALANYASPOR'LA İMZALAR ATILDI
 
Alanyaspor'da dün Oba Stadyumunda toplu imza töreni ve kurban kesimi yapıldı. Ardından dualarla yeni sezonun ilk antrenmanı yapıldı. 
 
Alanyaspor'da daha önce imza atan 10 futbolcuya 5 yeni isim daha eklendi. 
 
İskenderunspor'dan sağ bek Taner Otlak, Çankırıspor'dan sağ kanat oyuncusu Ozan Solak, Ünyespor'dan forvet Recep Yaşar, Fenarbahçe'den santrafor Ünal Noyan ve Orhangazispor'dan stoper Semih Durmuş kendilerini 2'şer yıllığına Alanyaspor'lu yapan imzayı attılar. 
 
alanyaspor-ozan-yenisezon-sozcu-resim-071.jpg
 
SEZONUN İLK İDMANI 
İmza törenin ardından kurban kesildi ve dua edildi. Daha sonra takım Teknik Direktör Armağan Turhan, yardımcı antrenörler Numan Uludere, Mustafa Camunak ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan yönetiminde 2012-2013 sezonunun ilk çalışmasını yaptılar. 
 
Antrenmana 21 profesyonel futbolcu ile birlikte altyapıdan 9 oyuncu katıldı. Alanyaspor lig hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürecek. Turuncu yeşilli takım 6 Ağustos'ta Davraz Sirene Otel'de kampa girecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler