Ozan Tufan Beşiktaş yolunda

Ozan Tufan Beşiktaş yolunda

Transferin gözdesi, 3 Büyükler'in peşinde koştuğu Ozan Tufan, Necip Uysal artı 6 milyon Euro'ya Beşiktaşlı oluyor...

Ozan Tufan, bu hafta içi  Beşiktaş formasını giyecek gibi gözüküyor... 20 yaşındaki yıldız futbolcu için iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe'yle transfer savaşına giren Kartal, hedefe ulaştı. Bursaspor'a daha önce yaptığı teklifi 6 milyon Euro'ya çıkaran Beşiktaş, Necip Uysal'ı da yeşil beyazlılara verdi.

SONUNDA BURSA'NIN İNADI KIRILDI
Beşiktaş'ın bu önerisi transferi sadece 'sıcak para' ile bitirmekte kararlı olan Bursaspor yönetimini de ikna etti. Ancak Beşiktaş, Bursaspor ve Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut üzerinden yaptığı 6 milyon Euro teklif ve Necip önerisiyle yeşil beyazlıları ikna etti. 

VALENCİA DA DEVREDEYDİ
İspanyol devi Valencia da Ahmet Bulut'la temas kurup Ozan Tufan'la ilgilendiğini bildirdi. Yapılan görüşmeler sonrasında Ozan Tufan'ın vitrine çıkacağı bir takımda oynaması gerektiği konuşuldu. Beşiktaş cephesi de transferde ısrarcı olunca taşlar yerine oturmuş oldu. Ozan'ın gündem olduğu her transferde en az 6 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini hedefleyen Bursaspor Yönetimi de 'sıcak para' amacına ulaştı. Buna ilave olarak Ertuğrul Sağlam'ın takımında görmek istediği Necip Uysal da yeşil beyazlı formayı giymeye yaklaştı...

'ŞU AN İSİM VEREMEM'
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Bursasporlu Ozan Tufan hakkında "Başkanımızın da belirttiği gibi o bölgeye ihtiyacımız var. Çalışmalarımız sürüyor ama isim veremem" dedi.

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin düzenlediği ödül gecesi öncesi Haliç Kongre Merkezi'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, eylül ayının başına kadar transfer döneminin devam ettiğini vurguladı.Transferin devam ettiğini belirten Albayrak, Bursasporlu Ozan Tufan'la ilgili gelen soruya şu cevabı verdi:

"Yasal olarak eylülün ilk haftasına kadar süremiz var. Başkanımızın da belirttiği gibi o bölgeye ihtiyacımız var. Çalışmalarımız sürüyor ama isim veremem. Halka açık bir şirketiz ve transfer bitmeden isim veremeyiz. Çalışmalar devam ediyor. Bittiğinde kamuoyuna duyururuz."

Olympiakos'la yapılan sezon öncesi son hazırlık maçına da değinen Albayrak, "Artık lige son bir hafta kaldı. Var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımızı hocamız gördü. Sezona gayet iyi hazırlandık. Herkes çok formda. Bir iki sakatlığımız var. Önümüzdeki sezona hayırlısıyla hazırız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler