Ozan Tufan Fenerbahçe'ye bir adım yakın

Ozan Tufan Fenerbahçe'ye bir adım yakın

Bursaspor'un genç yıldızı, ara transferin gözdesi olmayı sürdürürken Fenerbahçe'ye transferi konusunda çalışmalar hızlandı.

Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, sezonun ikinci bölümünde takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu istiyor.

Yönetimin de bu konudaki çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Gündemdeki en önemli isim, Bursaspor'da forma giyen Ozan Tufan. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Sarı-Lacivertliler, 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığını açıklamış ve bu bonservis bedelini de oyuncunun kulübü Bursa'ya iletmişti. Ara transfer dönemi 2 Şubat'ta bitiyor ve kanarya, bu rakamın fazla üstüne çıkmak istemiyor. Yeşil-Beyazlılar ise rakamın artırılmasını bekliyor. Alınan bilgiye göre, devreye giren aracılar iki taraf arasında ortak bir çözüm yolu bulmak için mesai harcamaya başladı.

İSMAİL KARTAL OZAN'I İSTİYOR
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ozan Tufan'ın transferi ile ilgili olarak "Transferi başkanımız ile yöneticilerimiz takip ediyor. Ozan Tufan'ı takımımıza katmak istediğimizi daha önce söylemiştik. Ama bunun ekonomik şartları, iki kulübün arasındaki ilişkilerdeki son durumu ben bilmiyorum" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin Ozan Tufan için 5 milyon Euro'ya kadar çıktığı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler