Ozan Tufan ve Volkan Şen resmen Fenerbahçeli

Ozan Tufan ve Volkan Şen resmen Fenerbahçeli

Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan ve Volkan Şen için imza töreni düzenledi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki törende sarı lacivertli kulübü sportif direktör Giuliano Terraneo temsil etti. Ozan Tufan, Arda Turan gibi Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirtirken, Volkan Şen Trabzonspor'da yaptığı bir hatayı itiraf etti.

İmza töreninde söz alan Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, "Bir proje için yola çıktık. İki değerli oyuncuyu kadromuza kattık. Son derece önemli transferler. Çok önemli oyuncular. Takımımıza katkıda bulunacak. Projemize uygun oyuncular. Bir oyuncunun yüzü eskimiş gibi. Bir oyuncumuzun ise önünde uzun yıllar var" dedi.

VOLKAN: FENERBAHÇE'DE OYNAMAK HERKESİN HAYALİDİR"
Sarı lacivertli takımda 20 numaralı formayı giyeceği açıklanan Volkan Şen, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile konuşup Fenerbahçe'de oynamak istediğini belirterek şöyle konuştu:
"Gerçekten çok mutluyum. Gurur duyuyorum. Antrenmanlara dün başladım. Takıma uyum sağlayıp arkadaşlarımla birlikte şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Çok heyecanlıyım. Hayatımda yepyeni sayfa açıyorum. Fenerbahçe için sahada her şeyimi vereceğim. Başkanıma (Bursaspor) kariyerime Fenerbahçe'de devam etmek istediğimi söyledim. Olumsuz konuşmadan oynamak istediğimi söyledim. Bunun üzerine bazı olaylar gelişti. Her futbolcu transfer yapmak ister. Ben de başkanımla konuştuktan sonra böyle bir karar aldım. Bugün Fenerbahçeliyim. Bugünden itibaren futbola konsantre olup Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum.

"TRABZONSPOR'A GİTTİĞİMDE BÜYÜK BİR HATA YAPTIM"
Trabzonspor'da iken Şenol hoca bana 'Hazır mısın?' dediğinde, hazır olduğumu söylemiştim. Hata yaptığımı gördüm. Trabzonspor'da iyi performans gösteremedim. Bursaspor'da ise sadece futbola odaklandım. Tekrar çıkışa geçmek istiyordum. Geçen sezon benim için müthiş bir sezondu. Bu çıkışı Fenerbahçe'de de devam etmek istiyorum. Yeteneğimi ve hırsımı sahaya yansıtmak istiyorum."

OZAN: ARDA AĞABEY GİBİ OLMAK İSTİYORUM
8 numaralı formayı alan Ozan Tufan ise şunları söyledi:

"Benim için en önemlisi Fenerbahçe'ydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En iyi Ozan Tufan'ı göstermek istiyorum. Zor bir dönemden geçtim. Hedeflerimden biri Fenerbahçe. Bir takım sıkıntılar yaşadım. İlk tercihim Fenerbahçe idi. Önce Fenerbahçe'de kendimi göstermek istiyorum. Ben de Arda abi gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Ülkemizin daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldim. Herkes beni en iyi şekilde karşıladı. En iyi hocalar vardı. Her şeyimle ilgilendiler. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük camia olduğunu anladım. Fiziksel yorgunluğum vardı. Bunu biliyorum. Bugünden itibaren en iyi duruma geleceğim. Kendimi göstereceğimi düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler