Özcan, belde ziyaretlerinde

Özcan, belde ziyaretlerinde

Vali Özcan Çankırı'nın Gürpınar, Gümerdiğin ve Elmalık belde belediyelerini ziyaret etti.

26 Ağustos 2011 tarihinde göreve başlayan Vali Vahdettin Özcan, İlçe gezi ve incelemelerini tamamlamıştı. Kış şartlarının ağır geçmesi ile belde gezilerini bahara erteleyen Vali Özcan, ilk ziyaretini Şabanözü Gürpınar, Gümerdiğin ve Orta Elmalık Beldelerine yaptı.

Van’daki görevini tamamlayıp Şabanözü Kaymakamlığı görevine geçtiğimiz günlerde başlayan Kaymakam Hüseyin Demirbaş’ı ziyaret eden Vali Özcan, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
Kaymakam Demirbaş, Şabanözü ile ilgili bilgiler verirken, yapmayı düşündüğü projelerini de Vali Özcan’a sundu.
 
Daha sonra Vali Vahdettin Özcan, beraberinde Şabanözü Kaymakamı Hüseyin Demirbaş, Belediye Başkanı Ali Çapcı, İl Genel Meclis Üyeleri Nurettin Erdal ve Seyfettin Demirtaş, kurum müdürleri ile Beldeleri ziyaret etti.
 
Vali Özcan, ilçe ziyaretlerini tamamladığını, baharın gelmesi ile birlikte belde ziyaretlerine başladığını, beldelerde yapılan çalışmaları yerinde görmek, varsa ihtiyaç ve sorunları birlikte değerlendirmek amacıyla ziyaret ettiğini belirtti.
 
cankiri-vali-gurpinar-sozcu-resim-042.jpg
 
İlk olarak Gürpınar Belediye Başkanı İbrahim Güngördü’yü ziyaret eden Vali Özcan, Belediye Başkanlığı önünde çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Başkan Güngördü, Belde ile ilgili bilgiler verdi.
 
cankiri-gumerdigin-belde-vali-ziyaret-sozcu-resim-041.jpg
 
GÜMERDİĞİN BELDESİNDE
 
Gürpınar beldesindeki ziyaretini tamamladıktan sonra Gümerdiğin Belediyesine geçen Vali Özcan, burada da yoğun bir katılımla karşılandı. Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya beldesi hakkında bilgiler verirken, yaptığı çalışmaları da anlattı. Gümerdiğin İlköğretim Okulunu ziyaret eden Vali Özcan 5. sınıfın derslerine katıldı. Sorduğu bölme işlemini doğru yapan öğrenciye içerisinde kırtasiye malzemesi bulunan çanta hediye etti.
 
cankiri-elmalik-belde-ziyaret-sozcu-resim-043.jpg
 
ÖZCAN ELMALIK BELDESİNDE
 
Elmalık Belediye Başkanı Ömer Sevinçtekin’i ziyaret eden Vali Özcan’a Elmalık beldesinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi sunuldu. Başkan Sevinçtekin, beldede yaptığı yol ve ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verirken, kent bilgi sistemi ve jeolojik etüt çalışmaları yaptırdığını, gurbetteki vatandaşların memleketlerini izlemeleri için kameralar yerleştirildiğini ve internet üzerinden beldenin izlendiğini ifade etti. Başkan Sevinçtekin son olarak yıl içinde bölgede 100 bin ağaç dikmeyi hedeflediklerini belirtti.
 
Vali Özcan, Elmalık Beldesinde bulunan çocuklara oyuncaklar ve şekerler dağıttıktan sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler