Özge Ulusoy itiraf etti: Evet yaptım

Özge Ulusoy itiraf etti: Evet yaptım

Türkiye'nin en başarılı modellerinden biri olan Özge Ulusoy'dan samimi açıklamalar...

TÜRKİYE’nin en başarılı modellerinden biri olan Özge Ulusoy, Codentry markası için jean koleksiyonundan sonra simdi de plaj koleksiyonu hazırladı. Kendi tasarımlarıyla poz veren Ulusoy ile 2014 plaj koleksiyonu ve modellik üzerine Samdan Plus’a anlattı...

Moda dünyasının dikkat çekici ismi, ünlü model Özge Ulusoy, Codentry ile işbirliğine devam ederek ikinci koleksiyonunu hazırladı. Ulusoy yeni koleksiyonunu anlattı.

- Yeni koleksiyonunuzdan biraz bahseder misiniz?

Mayo, bikini ve plaj kıyafetlerinden oluşan bir koleksiyon hazırladık. Plaja benim bakış açımdan baktık. Tasarımlarda şıklığı, abartıdan uzak tutup minik detaylarla yakalamaya çalıştım.

- 20 yasından beri modellik yapıyorsunuz. Bu sürede size göre neler değişti?

Çok fazla şey değişti. Bir kere sektör biraz duruldu, canlandırılmaya ihtiyacı var. Yılda iki kere düzenlenen moda haftalarının yanı sıra yapılan diğer ekstra defileleri de arttırmak gerekiyor. Genç bir model sadece oradan kazandıgı para ile mümkün değil geçinemez. Dolayısıyla modellik, yeni nesil gençler için haklı olarak tercih edilmeyen bir meslek oldu.

- Hangi yabancı markanın defilesinde podyuma çıkmak isterdiniz?

Birçok yabancı başarılı tasarımcılar var. Ben en çok Karl Lagerfeld’in sıra dışı defilelere hayranım. Bu yüzden Chanel defilesinde yer almak isterdim.

‘DETOKS YAPTIM'

“Önüme veya arkama bir sıfat eklemeye gerek görenler şimdi hayatımda yok. Bu da bir nevi detoks oldu hayatımda.

SADE VE ŞIK PARÇALAR

2014 yazında abartı parçalar yok. Daha sade ama gene de şık parçalar öne çıkacak. Minik detaylar bu yaz önemli."

Tasarımlarda şıklığı, abartıdan uzak tutup minik detaylarla yakalamaya çalıştım. Renk ve modellerle, modası hemen geçmeyecek tasarımlar ortaya çıkartmaya çalıştık.

Ailem ve arkadaşlarım, benim hayattaki en büyük motivasyon kaynağım. Yurtdışına giderek ailemden uzak kalıp, mutsuz olurdum. Dolayısıyla da çok başarılı olamazdım.

Türk kadını bence her geçen gün kendini daha iyi tanıyor, geliştiriyor ve güzel giyiniyor. Tabii ufak tefek hata yapanlar oluyor. Genel olarak ben Türk kadınının stilini beğeniyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler