Özgecan’ın katili cezaevinde vurularak öldürüldü

Özgecan’ın katili cezaevinde vurularak öldürüldü

Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken kaldıkları cezaevinde vuruldu. Oğul Altındöken yaşamını yitirdi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde saldırıda yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybetti. Baba Altındöken’in tedavisi ise sürüyor.

Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken babası 50 yaşındaki Necmettin Altındöken ve arkadaşı 25 yaşındaki Fatih Gökçe tutuklanmıştı.

Geçen yıl 3 Aralık’ta Tarsus 1′inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan’ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Türkiye’de ölümüyle infial yaratan Özgecan Aslan’ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi’nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğul Ahmet Suphi Altındöken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 kurşun yarası aldığı öğrenilen baba Necmettin Altındöken’in tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

SALDIRININ NEDENİ BİLİNMİYOR
Baba-oğul Altındöken’in nasıl ve neden vuruldukları ise şimdilik bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler