Özka Lastik Çerkeşe gelmiyor!

Özka Lastik Çerkeş'e gelmiyor!

Çerkeş Organize Sanayiinin yüzde 75'ini kapatan firma bu tahsisin iptalini istedi.

Çerkeş Organize Sanayiinin 73 hektarlık arazisinin yüzde 75'ini kapatan Kanık Gruba bağlı İlka Plastik Ambalaj Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. ve Özka Lastik ve Kauçcuk Sanayi Tic. A.Ş. ile IRC Otomotiv Mak. San. Tic. A.Ş., gönderdikleri ihbarname ile bölgedeki yatırım planlarından vazgeçtiklerini açıkladılar.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yatırımcı firma30 Kasım 2012 tarihli Kocaeli 4. Noterliğinden çektikleri ihbarnamelerde; Bölgede planladıkları yatırımın kapasite büyüklüğü karşısında mevzuattan kaynaklanan süre kısıtlamaları ve bunların aşılamaması ile birlikte, planlanan yatırımın gerçekleştirilmesindeki teknik ve fiziki imkansızlıklar nedeniyle yapacakları yatırımdan vazgeçilmesi sonucunun ortaya çıktığı, dolayısıyla adı geçen şirket için Çerkeş Organize Sanayi Bölgesinde kendileri adına yapılan tahsisin kaldırılmasını resmen talep ettiler.

BAŞKAN TARHAN: KONU PEK ÖYLE DEĞİL!

Yaşanan gelişmelerle ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan "Yatırımcı firma yetkilileri ile görüşmelerimiz halen sürmekte. Konu pek de sizin ifade ettiğiniz şekilde değil. Şu anda bir görüşme yapıyorum. Sizinle bu konuyu ilerleyen saatlerde görüşebiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler