Özlük Şefi A.Ç.den AÇIKLAMA

Özlük Şefi A.Ç.'den AÇIKLAMA

"Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek" başlıklı haberimizde yer alan Özlük Şefi A.Ç. kendisiyle ilgili yaşandığı iddia edilen olayları yalanladı.

"Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek" başlıklı haberimizde yer alan "Sonrasında neler mi yaşandı?" bölümü ile ilgili Özlük Şefi A.Ç. Haber Merkezimize gönderdiği yazılı açıklamasında "... bu ifadeler doğru olmayıp, İl Milli Eğitim Müdürü Yapar Petek’in şahsıma karşı yukarıda kullanılan ifadeleri kullanmadığını" belirterek DÜZELTME talebinde bulundu.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özlük Şefi Sayın A.Ç'nin Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye gönderdiği yazılı mesaj şöyle:

"SAYIN VEDAT BEKİ

Ben İl MEM özlük şefi A.Ç. 29 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Özlük Bölümünde görev yapmaktayım.  İnternette 19 Nisan 2012  tarihli Sözcü 18'de yayımlanan İl Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek başlıklı haberinizde Müzeyyen AKBABA’nın emeklilik dilekçesini ilgili şubeden geri aldığını ve dilekçe sırra kadem bastığını,  Müdür Yaşar PETEK’in Bayan Özlük Şefi A.Ç.ye “Seninle çalışmak istemiyorum! Defol git! Böyle şey mi olur?” diyerek hakaretlerine devam ettiği ve bayan özlük şefinin bu olaydan sonra akibetinin ne olduğu konusunda bilginiz olmadığı ve hakkında soruşturma açılma yüzdesinin hayli fazla olduğu ve buna müteakip yorumlarda da buna benzer ifadelerin kullanıldığı yazılmış ise de; bu ifadeler doğru olmayıpı, İl Milli Eğitim Müdürü Yapar PETEK’in şahsıma karşı yukarıda kullanılan ifadeleri kullanmadığını bu olaya şahit olan arkadaşlarımında bulunduğunu, hakkımda herhangi bir soruşturmanın bulunmadığını, Müzeyyen AKBABA’nın dilekçesi bölümde bulunmakta olup, hakkımda yayımlanan bu tür mesnetsiz asılsız ve  gerçek dışı  haberlerin ve yorumların 29 yıllık başarılı ve onurlu çalışma hayatımı, şahsiyetimi ve gururumu incitmiştir.
 
Tarafıma yapılan bu haksız ve mesnetsiz haberin tarafınızdan en kısa sürede  tekzip edilmesini önemle  rica eder iş bu hususta gerekli düzeltmenin yapılıp tarafıma bilgi verimlisini talep ediyorum.
 
Çankırı MEM  Özlük Şefi A.Ç."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler