Özür tesisi sportif alana dönüştürdü

"Özür" tesisi sportif alana dönüştürdü

Aylardır yaşanan sorun Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısı ile tatlıya bağlandı.

Çankırıspor'un Ankara yolu üzerindeki "eğitim amaçlı"  tesisleri dün alınan Belediye Meclis kararı ile "sportif alan"a dönüştürülerek arzu edilen sonuca bağlandı.

Aylardır süren kulüp yönetimi ile Belediye Başkanı İrfan Dinç arasındaki sürtüşme geçtiğimiz günlerde Başkan Sevda Karaali'nin "özür" açıklaması ile iyileşme sürecine girmişti. Yeni imar planında sanayi alanına dönüşen yaklaşık 8 dönümlük alan, yapılan düzeltme ile Kulüp Yönetiminin arzuladığı şekle dönüştürülerek Belediye Meclisi'nin aralık ayı toplantısına gündem maddesi olarak yetiştirildi.

Dün toplanan Çankırı Belediye Meclisi, konuyu görüşerek oy birliğiyle "eğitim alanının sportif alana dönüştürülmesi" kararını aldı.

PROJELERİN ÖNÜNDEKİ ENGEL KALKTI

Çankırıspor Kulübünün projelendirerek Türkiye Futbol Federasyonu'ndan mali destek almasının önündeki en büyük engel olarak görülen kararın Belediye Meclisinden geçmesi başta Başkan Sevda Karaali olmak üzere kulübü önemli ölçüde rahatlattı.

Kulübün hazırladığı projeye göre, TFF Çankırıspor Kulübüne altyapı eksikliklerini tamamlaması için yaklaşık 1.6 milyon tl mali destekte bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler