Özürlülerimizin sorunlarına her daim duyarlı olmalıyız

"Özürlülerimizin sorunlarına her daim duyarlı olmalıyız"

Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin Dünya Özürlüler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Ak Parti Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Av. İdris Şahin yazılı bir mesaj yayımladı. Şahin yayımladığı açıklamada "Engellilerimizin sorunlarına tek bir gün değil, her daim duyarlı olmamız ve onların hayata daha çok katılmalarına sağlamak için gayret göstermemiz gerekmektedir." dedi. Şahin'in açıklaması şöyle:

"Engelli olmak bir kusur değildir. Hayatın içinde başımıza her an her şeyin gelebileceğini akıldan çıkarmamak, her birimizin potansiyel bir engelli olduğunu unutmamak ve bu duyarlılık içinde hareket etmek hepimizin insan olarak sorumluluğudur. Bu nedenle her ne kadar, 3 Aralık tarihi Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilmişse de engellilerimizin sorunlarına tek bir gün değil, her daim duyarlı olmamız ve onların hayata daha çok katılmalarına sağlamak için gayret göstermemiz gerekmektedir.

Toplum içinde önemli bir nüfusu oluşturan engellilerimizin yaşadığı sorunlar sadece kendilerinin değil tüm toplumumuzun sorunudur. Bu sorunların çözümünde devletimiz sosyal devlet anlayışıyla tüm engellilerimizi kucaklamakta ve onların başta eğitim ve istihdam olmak üzere çeşitli sorunlarına çözüm getirmek için projeler geliştirmektedir.
.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımıza yaşamın içinde daha çok yer aldıkları, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler