Palalı saldırganı bu sefer vurarak durdurdular

Palalı saldırganı bu sefer vurarak durdurdular

Polis Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan kavgada palayla saldıran şahsı vurarak durdurdu.

Paniğe neden olan kavga sırasında bir polis, uyarıya rağmen elinde bıçakla hasımlarına saldırmak isteyen kişiyi ayağından vurup etkisiz hale getirdi. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan 57 yaşındaki Mehmet Abur yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili 7 şüpheli gözaltına alındı.
 
Olay, dün öğleden sonra Beykapısı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, birbirine komşu olan Bardakçı ve Abur aileleri arasında alacak meselesinden dolayı tartışma çıktı. Her iki aile fertlerinin telefonla arayarak çağırdıkları yakınlarının da katılmasıyla tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırmaya başladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga, ihbar üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavgada, bıçak ve sopalarla yaralanan Osman Abur, Mehmet Abur, Ceyhun Abur, İsa Bardakçı, Cumali Bardakçı ve Mehmet Bardakçı ambulanslarla hastaneye götürüldü.
 
HASTANEDE KAVGA YENİDEN ALEVLENDİ
Tedaviye alınan 6 kişinin sağlık durumunu öğrenmek isteyen yakınları da özel hastaneye akın etti. Acil servise giren Bardakçı ve Abur ailesi fertleri arasında yeniden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışma sırasında acil serviste bulunan camlar kırıldı ve içeride bulunanlar dışarı çıkarak polis ekiplerinden yardım istedi. Bu sırada doktorlar da uyarılarına rağmen kavgaya sürdüren ve müdahale etmelerine engel olan kişilerin saldırısına maruz kaldı.
 
POLİS BIÇAKLI SALDIRGANI AYAĞINDAN VURDU
İkinci kez yaşanan kavga üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya karışanları önce biber gazı sıkarak engellemeye çalıştı. Bu sırada elinde bıçak bulunan ve hem yaralılara müdahale eden bir doktora hem de hasımlarına saldıran bir kişi polisler tarafından sözlü olarak uyarıldı. Polisler, daha sonra kalabalığı dağıtmak ve kavgayı sonlandırmak için tabancayla havaya 2 el ateş açtı. Uyarılara rağmen bıçağıyla saldırmayı sürdüren Ekrem Abur isimli şüpheli, polis tarafından beylik tabancasıyla sağ ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.
 
aa_9057.jpg
 
BİR KİŞİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Korku dolu anların yaşandığı olayın ardından tabancayla vurularak etkisiz hale getirilen Ekrem Abur ve daha önceki kavgada yaralananları farklı hastanelere götürülerek tedavi edildi. Kavgaya karıştığı iddiasyıla 7 şüpheli gözaltına alındı. İlk kavgada bıçakla karın bölgesinden yaralanan Mehmet Abur yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölen Abur'un cesedi otopsi için Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Yaşananların ardından polis yeni bir kavga çıkmaması için olayın yaşandığı Bey Kapısı Mahallesi ile yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler