Palandöken: Çankırı bizim evimiz

Palandöken: Çankırı bizim evimiz

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel

Başkanı Bendevi Palandöken Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Çankırı Merkez ve İlçe oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Süleymanlı köyü önünde Kurşunlu ilçesi Folklor ekibi tarafından coşkulu bir şekilde karşılanırken, karşılamada Şoförler Odası ve Esnaf Kefalet Odası Başkanı Necati Akdoğan’ın bulunmaması dikkat çekti.

Abalı İşhanı önünde bulunan esnafları ziyaret eden Palandöken, üçüncü katta bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine koşar adımlarla çıkarak performansının yerinde olduğunu gösterdi.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, burada yaptığı konuşmada "Çankırı’nın problemlerini gayet iyi biliyorum. sizlere layık bir eğitim tesisi tahsis edeceğiz. Çankırı’da orta ölçekli işletmeleri geliştirmeliyiz. Çankırı’da bir marketin açılması 100 esnafın batmasıdır, önümüzde bir seçim sürecimiz var. Çankırı bizim evimiz, Çankırı’nın gelişmesi için birlikte çalışalım." dedi.

DOLU GİDİP BOŞ DÖNÜYORLAR
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken kamyoncuların sorununa da değinerek “Çankırı’nın sorunlarının biri de kamyonculuk. Nakliyeciler Çankırı’dan dolu gidip boş dönüyorlar. İçinizden birisi olarak her gittiğim il, ilçe ve beldede 100’lerce esnafı ziyaret ediyorum ve esnafın sıkıntılarını yerinde görüyorum” dedi

ÇANKIRI'YA ÜNİVERSİTE KONUSUNDA NE YAPILSA AZ!
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in Çankırı ziyareti sırasında özellikle üniversite konusu ön plana çıktı.

TESK Genel Başkanı Palandöken, “Çankırı’ya Üniversite konusunda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu ile Üniversitenin bir bölümünün kurulması için görüşeceğim. Çankırı’ya Üniversite konusunda ne yapılsa az. Çankırı’nın büyümeme nedenlerini araştırmak lazım. Referandum da Çankırı gereğini yaptı, sıra mükafatını alma dönemine geldi. Ahi’lik 800 yıllık bir kültür. Bu kültürü yaşatmak için tüm illerle istişare yapmalı ve sık sık bir araya gelmeliyiz” dedi.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e Başkan Osman Karadeniz tarafından Çankırı esnafına katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler