Palandöken Çankırıda

Palandöken Çankırı'da

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Karadeniz'i ziyaret etti.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Karadeniz’i ziyaret etti.

Beraberinde TESK Genel Başkan Yardımcısı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Keskin ile birlikte Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Karadeniz’i makamında ziyaret eden Palandöken, “Çankırı’nın marka bir şehir olacağına inanıyorum” dedi.  Çankırı’nın hareketli bir il olduğunu belirten Palandöken, yapılacak yeni yatırımlar ile kısa sürede kentin yıldızının parlayacağını ve Çankırı’nın turizm ve sanayi merkezi haline geleceğini söyledi.
 
Esnafların canlanması için gerekli çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini söyleyen Palandöken, “ Osman başkanla birlikte daha yapacağımız çok iş var. İnşallah Çankırı’nın öz sermayesini Çankırı’da tutacağız ve buralara yeni bir hareket getireceğiz. Ben Çankırı’nın marka bir şehir olacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Esnaf ve sanatkarların desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Palandöken, “Biz istihdamın %56’sını, işletmelerin ise %96’sını elimizde tutuyoruz. Bu anlamda esnaflarımıza yardımcı olunmalı onların yükü hafifletilmelidir diye düşünüyorum” dedi.
 
Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Karadeniz de ziyaretten dolayı Palandöken’e teşekkür etti. (Kaynak: Karatekin gazetesi)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler