Pamukovada katliam gibi kaza: 7 ölü

Pamukova'da katliam gibi kaza: 7 ölü

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yoldan çıkan kamyonet ağaca çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Sakarya'nın Pamukova İlçesine bağlı Hayrettin Köyünde, bahçelerde ayva toplayacak işçileri taşıyan kamyonetin bu sabah yoldan çıkarak ağaca çarptıktan sonra alev alması sonucu 7 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Kazazedelerin büyük kısmının kadın olduğu belirlendi.
 
Kaza bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bölgedeki bahçelerde ayva toplamaya giden işçileri taşıyan ve sürücüsünün adı belirlenemeyen 06 DK 3124 plakalı kamyonet, bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak önce takla attı, daha sonra ağaca çarptı. Kamyonetin kasasında bulunan ve çoğunluğu kadın olan işçiler çevreye saçılırken, kamyonet de alev aldı. 
 
pamukovakaza-7olu-sozcu-resim-09.jpg
 
YANARAK CAN VERDİLER
Kamyonet sürücüsü ile şoför mahallinde oturan 2 kadın alevler içinde kaldı. Kamyonet sürücüsü yanar halde kendisini aşağı atarken, yanında bulunan 2 kadın ise yanarak can verdi. Kazanın haber verilmesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonet kasasından fırlayan 2 kadının daha öldüğünü belirledi. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Pamukova Devlet Hastanesi'nde 2, Geyve Devlet Hastanesi'nde de 1 kişi yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
 
Kazada toplam 7 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı belirlendi. Kazanın duyulmasının ardından Pamukova İlçesi ile yakın köylerden birçok kişi olay yerine akın etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler