Panpişizm Okyanus ötesine sıçradı!

"Panpişizm" Okyanus ötesine sıçradı!

Hilal Cebeci'nin "panpiş"leri Yunanistan'dan sonra şimdi de ABD'de Beyaz Saray önünde.

New York'ta Kogad School of Business'dan 2007 yılında mezun olan ve halen bu ülkede finansal hizmetler alanında çalışan Aykut Yekeler iki arkadaşı ile birlikte Türkiye'de sanatçı Hilal Cebeci'nin önderliğindeki "Panpişizm"in ABD ayağı olduğunu Twittar'dan paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

PANPİŞ'TEN sozcu18.com'a ÖZEL MESAJ - TIKLA

Aykut Yekeler (aşağıdaki fotoğrafta sağ başta) iki arkadaşıyla birlikte hazırlamış olduğu "Panpişizm Amerikada" afişini Beyaz Saray önünde açarak fotoğrafladı.

panpis-abd-beyaz-saray-resim-03.jpg

Türkiye'de 210 bine ulaşan "panpiş" grubu ile her geçen gün hızla yayılan "panpişizm" salgınının komşu Yunanistan'dan sonra okyanus ötesi ABD'ye ulaşmış olması öncelikli olarak sanatçı Hilal Cebeci'yi fazlasıyla mutlu etti.

Hilal Cebeci "Panpişlerimin her geçen saat hızla artarak çoğalması doğaldır ki beni de fazlasıyla mutlu ediyor. 1 milyon Panpiş hedefime her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor olmanın heyecanını yaşıyorum. Son olarak ABD'de öğrenim görmüş ve halen yaşamını orada sürdüren Türk gencinin 'panpiş' çılgınlığına bu ülkeden katılarak bana destek olması ayrı bir mutluluk. Her fırsatta dile getirdiğim gibi panpişlerim benim canlarım. Onları çok seviyorum. Onların da beni sevdiklerini biliyorum" dedi.

KAYSERİ KONSERİ İLE İLGİLİ YAŞANAN POLEMİKLERE CEVAP

Öte yandan güzel sanatçının Kayseri'de verdiği konserle ilgili olarak basında yer alan "Hilal Cebeci'nin konserinde 300 kişi vard" şeklindeki haberlerle ilgili olarak HT Magazine verdiği açıklama yaşatılmak istenilen polemiklere de son noktayı koydu.

"KONSERE 300 DEĞİL 3000 KİŞİ GELDİ"
Hilal Cebeci basında çıkan Kayseri konserine yalnızca 300 kişi geldiği yönündeki haberlere tepki gösterdi. Konserin panpiş patlamasından çok önce ayarlandığını ve aslında bir açılış organizasyonu olduğunu belirten Cebeci, Haberturk.com Magazin'e "Bartın konserinden çıkıp otomobille Kayseri'ye geldim. Zaten bu bana özel bir konser değil, açılış organizasyonuydu. Konserde organizasyon ekibini sahneye davet etmediğim, hatıra fotoğrafı çektirmediğim için bu tip haberler yaptırıldı. Konserde üç bin kişi vardı ve bu kadar insan dokuz saat benim sahneye çıkmamı bekledi" şeklinde açıklama yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler