‘Parsel parsel’ ölüm getirdi

‘Parsel parsel’ ölüm getirdi

Ankara’da ‘parsel parsel’ kiralanan otopark kavgasında 24 yaşındaki bir genç öldürüldü.

Otopark işletmecileri ile esnaf arasında çıkan kavgada esnaf çocuğu Mehmet Karagöz’e (24) 12 el kurşun sıkıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Rüzgarlı Sokağı ‘’Paralı otopark’’ haline getirdi ve işletmeyi de Murat Baş ve Erdal Şimşek adlı kişilere verdi. Bundan sonra esnaf ile otopark işletmecileri arasında gerilim başladı. Sokaktan park ücreti alınması ve işlerin aksaması esnafı çileden çıkardı. Esnaf, otopark işletmecileri ile karşı karşıya geldi.

24 YAŞINDAKİ GENÇ VURULDU
Esnafın yürüyüşü sırasında otopark işletmecisi olduğu belirtilen bir kişi arka arkaya ateş etmeye başladı. Kurşunlar inşaat malzemeleri satan Karagöz şirketinin sahibi İsmail Karagöz’ün 24 yaşındaki oğlu Mehmet Karagöz’e isabet etti. Otopark işletmecisi, tam 12 el ateş etti. Karagöz olay yerinden hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

SÖĞÜT İNŞAATIN YEĞENİ
Otoparkı işleten Murat Baş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt işleri başta olmak üzere birçok işini alan Söğüt İnşaat’ın sahibi Mustafa Akan’ın yeğeni. Silahla esnaf çocuğunu vuran kişi polis tarafından gözaltına alındı.

"KATİL MELİH İSTİFA’’
Olay ardından esnaf ile Çevik Kuvvet arasında da gerginlik yaşandı.  Polis esnafa gaz kullandı.  Esnaf Ankara Büyükşehir Belediyesi otopark levhalarının tamamını tahrip etti. Otopark kulübesi de parçalandı. Rüzgarlı esnafı “Katil Melih, istifa” sloganları ile Ankara Büyükşehir Belediyesine yürüyüşe geçti. Esnafı belediye önüne yaklaştırmayan polis sadece esnaf temsilcilerinin belediyeye gitmesine izin verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler