Pehlivanlar 16 Temmuzda Sincanda

Pehlivanlar 16 Temmuz'da Sincan'da

Sincan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Sincan Yağlı Güreşleri 16 Temmuz 2011 cumartesi günü yapılacak.

Sincan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Sincan Yağlı Güreşleri 16 Temmuz 2011 cumartesi günü yapılacak.

Sincan Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl 10 Temmuz 2010 tarihinde Sincan Şehir Standında 2.sini düzenlediği binlerce vatandaşın izlediği Sincan 2. Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 3.sü 16 Temmuz 2011 Cumartesi günü Sincan Şehir Stadı’nda yapılacak.

300 PEHLİVAN MÜCADELE EDECEK…

Sincan Yağlı Güreşleri bu yılda büyük çekişmelere sahne olacak.

Yağlı güreşler, Minik1, Minik 2, Minik 3, Teşvik2, Teşvik 1, Toz Koparan, Deste Büyük, Deste Küçük, Küçük Orta 1, Küçük Orta Küçük, Küçük Orta Büyük, Büyük Orta, Ayak Boy, Baş Altı ve Baş Pehlivanlık olmak üzere 13 kategoride yapılacak.

Ata sporuna gönül veren Şükrü Kazan, Mahmut Kavakçı, Ahmet Kavakçı, Savaş Yıldırım ve daha onlarca Baş Pehlivanında içinde bulunduğu 300’e yakın güreşçi 3. Geleneksel Sincan Yağlı Güreşlerinde mücadele edecek.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; Bin yıllık geçmişi olan ata sporumuzu bu yıl da gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güreşlerimize ilgi her geçen yıl artıyor. Sporun her dalına olduğu gibi Ata yadigarı güreşlerimize desteğimiz bundan böyle de sürecek” dedi. Başkan Tuna; Sincan’da yapılacak bu keyifli mücadeleleri izlemek için tüm halkımızı 16 Temmuz 2011 Cumartesi günü sabah saat 10:00 da Sincan Şehir Stadına davet ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler