Pelikan Bildirisi havale dekontunu yayınladı

Pelikan Bildirisi havale dekontunu yayınladı

Twitter'da paylaşım yapan 'pelikan bildirisi' isimli hesap, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, FETO'dan 350 milyon dolar para aldığını iddia etti ve...

Twitter üzerinden paylaşım yapan 'Pelikan Bildirisi' sıcak dakikalarda FETO'dan Osman Gökçek hesabına Bank Asya üzerinden yapılan 350 milyon dolarlık havale dökümünün belgesini yayınladı

İşte o hesaptan bugün sıcak saatlerde paylaşılan mesajlar:

Pelikan Bildirisi'nden Melih Gökçek'le ilgili şok iddialar - TIKLA

Bak Paralel uşağı ispat edersen istifa edeceğim dediğin dekont. Haysiyetin varsa istifa edersin! @06melihgokcek

belge-gokcek-resim-05.jpg

Melih Gökçek 350 milyon doları geri vermeyince FETO'nun dava açması üzerine mahkeme Amerikan Ulusal Banka kayıtlarını istedi.

Dava sonucu kaybettiği kamuoyuna yansır korkusuyla Melih Gökçek FETO ile anlaşma yoluna gitti ve kendisine Ankarada arsa verdi.

350 milyon dolar karşılığında konu kamuoyuna yansımasın diye kaç milyon dolarlık arazi verdiğini de paralel uşağı @06melihgokcek söylesin.

MELİH GÖKÇEK'TEN YANIT 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek akşam saatlerinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda şu cümlelerle savunma yaptı:

- Bu Pelikan Bildirisi isimli hesap uydurma bir kağıdı, hesap dekondu diye sundu. Bir yığın dangalak peşine düştü... Bu sahtekar hesap verecek

- Bu tip aslı astarı olmayan haberi gerçekmiş gibi yayan kişilerin bizzat pelikan gibi sormlu olacağını hukuki olarak bildiririm.

- Sonra mahkemede biz başka bir twit hesabının söylediğini kastetmiştik diye ağlamayın avukatlarım tek tek hesapların kopyasını alıyor.

- Sadece internete girip o dekont denilen sahte kağıttaki isimleri irdelesiniz, bu şerefsiz Pelikan'ın sahtekar olduğunu anlarsınız.

- Pelikan şimdiye kadar kaç kişi böyle iftira attı... Bulunmam zannetti... Kaç kişi mahkum oldu... Sen de kaçamayacaksın... Yaz kenara...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler