Pençe-Kilit operasyonunda Çankırılı üsteğmen şehit

Pençe-Kilit operasyonunda Çankırılı üsteğmen şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Çankırı nüfusuna kayıtlı Üsteğmen Abdullah Köse'nin şehit olduğunu duyurdu.

PENÇE-Kilit Operasyonu bölgesinden şehit haberi geldi. MSB'den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle sıcak temas sağlandığı ve çıkan çatışmada Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'nin şehit olduğu bildirildi.

Bakanlık, 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve bölgedeki operasyonların sürdüğünü de duyurdu.

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit asker için taziye mesajı yayımladı.

Pençe-Kilit'te bir asker şehit - 1

Bakan Güler mesajında "Kahraman silah arkadaşımız, 20 Kasım 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.'' ifadelerine yer verdi.

ŞEHİT PİYADE ÜSTEĞMEN ABDULLAH KÖSE ÇANKIRILI

Edinilen bilgilere göre, Çankırı nüfusuna kayıtlı Piyade Üsteğmen Abdullah Köse, Ankara Bağlum’da ikamet etmekteydi. Şehit Üsteğmen Abdullah Köse’nin Cenazesi 21 Kasım 2023 Salı günü öğle namazından sonra Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bağlum Mezarlığında toprağa verilecek.

ÇANKIRI VALİLİĞİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN VALİ TAŞOLAR ADINA PAYLAŞIM

Çankırı Valiliği X hesabından yaptığı paylaşımda; "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Abdullah KÖSE'ye Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dilerim. Aziz milletimizin başı sağ olsun. M. Fırat Taşolar - Çankırı Valisi" denildi.

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler