Pide-kebap faturalarını açıklasan İrfan!

Pide-kebap faturalarını açıklasan İrfan!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, belediye borçlarıyla ilgili olarak herhangi bir açıklaması yok...

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda iki dönemdir yaptığı icraatlerle tartışılan ismi İrfan Dinç, 'tek adamlı' yönetimini Mart 2014'ten sonra da sürdürmekte kararlı görülüyor.

Belediye Başkanlığı döneminde, Çankırı Belediyesi'ni borç batağına sürükleyen Başkan Dinç, şeffaf belediyecilikten uzak bir yönetim sergilemeye bugün için de devam etmekte.

Çankırı Belediyesi'nin bugün itibariyle ne kadar borcu olduğu konusunda bırakın sokaktaki vatandaşı, belediye meclis üyelerinin dahi bilgisi olmadığı düşünüldüğünde, son 6 aydır Twitter hesabında Başkan Dinç, takipçileriyle paylaştığı fotoğraf karelerinde 'belediyeyi vatandaşla birlikte' yönettiği mesajlarını vermekten imtina etmemekte...

BELEDİYE'NİN BORCUNU BİR KENARA BIRAKTIK!
Yaklaşık 10 yıldır yakından tanıma fırsatı bulduğumuz Başkan Dinç'e "Çankırı Belediyesi'nin bugün itibariyle borcu ne kadardır?" diye çok sert bir soru sormayı düşünmek bir yana aklımıza dahi getirmiyoruz!

Sözcü18 Haber Merkezi olarak; Başkan Dinç'e çok kolay yanıt verebileceğini düşündüğümüz basit mi basit bir soru yöneltiyoruz:

- Sayın Başkan; Çankırı Belediyesinin son 1 yıllık (9 yılı helal ettik) pide-kebap harcamalarının fatura tutarını sokaktaki vatandaşa iletmek üzere açıklayabilir misiniz?

Lütfen...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler