PKK Çerkeşin Örenli köyünde!

PKK Çerkeş'in Örenli köyünde!

Örenli köyü Nahallar mahallesinde oturan vatandaş, 4 PKK'lı terörist tarafından gaspedildi.

Ilgaz Dağnda Başbakan'ın konvoyuna saldıran ve bir polisi şehid eden PKK'lı terörist grup dün öğle saatlerinde Çerkeş'e bağlı Örenli köyü Nahallar mevkiinde görüldü.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre dün saat 14.00 sularında mantar toplamaya çıkan Nahallar mahallesi nüfusuna kayıtlı 70 yaşlarındaki S.K ile karşılaşan 4 terörist "Üzerindeki yiyecek ve paraları bırak! Şu gördüğün tepeye kadar arkana bakmadan çık ve kaybol" uyarısında bulunuyorlar. Yaşlı S.K. da üzerindeki nakit para ve yanına aldığı azığı silahlı 4 teröriste bırakarak kendisinden de beklenmeyen bir performansla tepeyi aşıyor ve yaşadığı Nahallar'a geliyor.

Jandarmaya yapılan ihbarla birlikte dünden bu yana bölgede olağanüstü güvenlik tedbirleri alındığı gözlenmekte. Elde edilen bilgilere göre Bolu'dan komando tugayından dağ komandolarının İsmetpaşa sınırına kadar geldiği, Ankara'dan özel kuvvetlerin de bölgede olduğu şeklinde.

NAHALLAR MAHALLESİ
Çerkeş'e bağlı E-80'e yaklaşık 11 km uzaklıkta. Çerkeş - Karabük - Gerede yolu üzerinde olan Örencik köyü ilçenin kuzeybatısında Bayramören ve Araç'a giden sırtta yer alan orman köyünün bulunduğu konum, Ilgaz'da sıkıştırılan teröristler için hayli geçişe uygun bir bölge.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler