Polis 6 kişiyi yakaladı, mahkeme 5ini serbest bıraktı

Polis 6 kişiyi yakaladı, mahkeme 5'ini serbest bıraktı

Yaklaşık altı aylık takip sonucu hırsız yakayı ele verdi.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce 58 hırsızlık olayının karıştıkları iddia edilen 6 kişi 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

Çankırı Barosu Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin’in hukuk bürosunun 30 Aralık 2009 gecesi soyulmasının ardından Çankırı Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen araştırmalar dün gece İstanbul'da sonuç verdi.

Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 6 zanlının başta Çankırı olmak üzere Çorum, Amasya, Tokat, Ordu, Kırıkkale, İstanbul, Bolu, Kütahya ve Ankara’da çeşitli yerleri soydukları belirlendi.

ŞAHİN'İN BİLGİSAYARINI
PARÇALAMIŞLAR!
Yapılan çalışmalar sonucu tespit edilen 6 kişi Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Ankara, İstanbul ve Çorum’da düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucu yakalandılar ve Çankırı’ya getirildiler.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, çoğunluğu bilgisayar ve bilgisayar malzemesi olduğu görülen ve çeşitli işyerlerinden çalındığı tespit edilen çok sayıda malzemeye el konuldu. El konulan malzemeler arasında Baro ve Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin'e ait bilgisayar bulunamadı. Polisin zanlılardan aldığı ifadeye göre Şahin'in bürosundan çalınan bilgisayarın parçalandığı öğrenildi.

Bugün öğleden sonra adliyeye çıkarılan 6 zanlıdan Murat Ü. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 5 kişi ise mahkeme tarafından serbest bırakıldılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler