Polis inanmadı o öldürdü!

Polis inanmadı o öldürdü!

Mehtap Civelek, boşanma davası açtığı eşi tarafından öldürüldü.

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde geçen temmuz ayında şiddetli geçimsizlik ve gördüğü şiddet nedeniyle eşine boşanma davası açan 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Mehtap Civelek, 6 aydır kendisini öldüreceği tehdidinde bulunduğunu belirterek polise şikayetçi olduğu eşi 32 yaşındaki Volkan Civelek tarafından tabanca ile öldürdü.

KORUMA ALTINA ALINDI
Gebze'deki bir GSM firmasının çağrı merkezinde çalışan, Marmara Üniversitesi mezunu Mehtap Civelek, 5 yıl önce kaçırıldıktan sonra evlendiği, ilkokul mezunu, bir yemek fabrikasında dağıtım şoförü Volkan Civelek'ten şiddet gördüğünü, aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek geçen temmuz ayında boşanma davası açtı. Çiftin 4 yaşındaki kız çocukları da annenin yanında kalmaya başladı. Volkan Civelek'in eve dönmesini istediği Mehtap Civelek  ile ailesini tehdit ettiği öne sürüldü. Bu konuda polise birkaç kez başvuru yapılırken Mehtap Civelek için koruma isteminde bulunuldu. Bunun üzerine Mehtap Civelek geçen temmuz ayından itibaren çağrılı sistemle koruma altına alındı.
 
"GEL KARDEŞİNİN CESEDİNİ AL"
Evinde tabancalarla çekilmiş fotoğrafları bulunan Volkan Civelek, geçen  cumartesi günü öğle saatlerinde Mehtap Civelek'in ağabeyi İbrahim Bülbül'e telefon açarak, "Dilovası'ndaki ormanlık alandan arıyorum. Gel kardeşinin cesedini al" dedikten sonra telefonu kapattı. İbrahim Bülbül bunun üzerine polisi, daha sonra davayı takip eden avukatlarını arayarak olanlar hakkında bilgi verdi.
 
EŞİNİ VURDU, HASTANEYE GİDEREK "CESET VAR" DEDİ
Çalıştığı GSM firmasındaki işinden 17 Ocak Perşembe günü "Avukatımla görüşeceğim" diyerek izin alıp erken ayrılan Mehtap Civelek'in, aynı gün boşanma davası açtığı eşi ile buluştuğu belirlendi. Volkan Civelek, iki gün alıkoyduğu eşi Mehtap Civelek'in başına tabanca ile 2 el ateş ettikten sonra, onu otomobille Gebze'deki özel bir hastaneye götürdü ve görevlilere "Ceset var" diyerek teslim edip araçla uzaklaştı.
 
Doktorların henüz ölmediğini belirlediği Mehtap Civelek, Gebze'de bulunan tam teşekküllü bir hastaneye sevk edildi. Ancak, genç kadın kurtarılamadı. Polis daha önce yapılan ihbarlar üzerine harekete geçerek Volkan Civelek'i yakaladı. Cinayeti itiraf eden Civelek tutuklandı.
 
ORGANLARI BAĞIŞLANDI
Mehtap Civelek'in beyin ölümünün gerçekleştiği Gebze'deki hastanede anne, ağabey ve ablasına yapılan organ bağışı önerisini de aile kabul etti. Eşi tarafından öldürülen Mehtap Civelek'in bazı organları süratle alınarak ihtiyaç olan hastanelerdeki hastalara nakledilmek üzere gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler