Polis, karakolun önünde intihar etti

Polis, karakolun önünde intihar etti

Denizli'de 20 yıllık polis memuru üç çocuk babası 45 yaşındaki Fatih Yılmaz, Çınar Polis Merkezi önünde ekip otosu içinde tabancasıyla kendini kalbinden vurarak intihar etti.

Olay, Sırakapılar Mahallesi’ndeki Çınar Polis Merkezi önünde bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fatih Yılmaz, çalışma arkadaşı polis memuruyla resmi polis otosuyla evrak teslim etmek üzere Çınar Polis Merkezi’ne gitti. Çalışma arkadaşı, polis merkezine girdiği sırada tabancasını çıkaran 20 yıllık polis memuru Fatih Yılmaz, kendini kalbinden vurdu. Silah sesi üzerine polis aracına koşan meslektaşları, evli ve üç çocuk babası Yılmaz’ı kanlar içinde gördü. Başka bir polis aracıyla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Olay, Emniyet Müdürlüğü’nde şok etkisi yarattı. İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve müdür yardımcıları ile Fatih Yılmaz’ın arkadaşları hastaneye koştu. Ölüm haberini duyan yakınları da hastaneye geldi. Kadın polis memurları, Yılmaz’ın yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Emniyet Müdür Zeki Bulut, polis memurunun neden intihar ettiği hakkında bilgi almaya çalıştı.
 
BASKI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ İDDİASI
Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlatırken, intihar eden Fatih Yılmaz’ın baskı yüzünden bunalıma girdiği iddia edildi. Yaklaşık dört ay önce hakkında basit bir nedenle idari soruşturma başlatılan Yılmaz’ın bir yıl önce de kalp ameliyatı olduğu, bu nedenle de aktif görevden pasif bir göreve geçmek istediği ancak kabul edilmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler