Polis Teşkilatı 167. yılını kutluyor

Polis Teşkilatı 167. yılını kutluyor

Polis Haftası nedeniyle Çankırı İlEmniyet Müdürü ve POMEM Müdürü Vali Özcan'ı ziyaret etti.

 

Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sami Korkmaz ve beraberindeki Heyet, Valimiz Vahdettin Özcan’ı ziyaret ettiler.
 
Vali Özcan ziyarette, “Polislik görevi meşakkatli bir görev, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzurlu bir hayat sürmesi sizlerin hizmetleri ile oluyor. Polislerimizin topluma katkıları ve hizmetleri büyük. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşu ve Polis Haftası’nda Şehit Polislerimize rahmet, yakınlarına sabır, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Emniyet teşkilatı ile sürekli beraber olduğunu, ailesinde de bu teşkilatta çalışanların bulunduğu belirten Vali Özcan, “Tüm polislerimizi seviyoruz, sizlere hizmetleriniz nedeniyle teşekkür ediyoruz. Başta sizler olmak üzere tüm Polis Teşkilatımızın bu önemli haftasını kutluyor, başarılar diliyorum” diyerek 167.Kuruluş Yıldönümlerini kutladı.
 
İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, 1845 yılında kurulan teşkilatlarının 167.yıldönümü nedeniyle Merkezde Sayın Cumhurbaşkanımıza İçişleri Bakanımız, Emniyet Genel Müdürümüz ve teşkilatı ziyarette bulundu. Biz de siz değerli büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Bizleri konuk ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
cankiri-polis-ziyaret-sozcu-resim-44.jpg
 
Müdür Zoroğlu, emniyet hizmetleri ve personel durumu ile ilgili bilgiler de verdi. Toplum Destekli Polislik Uygulaması ile vatandaşla iç içe daha güzel hizmetler sunulduğunu ve vatandaşın bu çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirtti.
 
POMEM Müdürü Sami Korkmaz, İlk Polis Okulu’nun 1907 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana polis teşkilatına yeni neferler yetiştirdiklerini ifade etti.
 
Müdür Korkmaz, Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde bundan böyle Uygulamalı Polislik Eğitiminin başladığını, %80 pratik, %20 teorik eğitim uygulaması ile güzel bir değişim içerisinde olduklarını, mezunlarının da artık kura ile değil başarı sırasına göre tercih esası ile atanacaklarını söyledi.
 
Ziyarette İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, POMEM Müdürü Sami Korkmaz ile birlikte, Emniyet Amiri Volkan Şen, Komiser Yardımcısı Kürşad Şahinli, Polis Memurları Neşe Bodur ve Bülent Erkoçoğlu, Sivil Memur Betül Ayhan ile POMEM öğrencisi Semih Kaya katıldı.
 
Vali Özcan tarafından İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve POMEM Müdürü Sami Korkmaz’a üç boyutlu kristal Taşmescit figürü ile tüm konuklara ziyaret anısına çekilen fotoğraflar hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler