Polis teşkilatı Vali Özcanı ziyaret etti

Polis teşkilatı Vali Özcan'ı ziyaret etti

Çankırı İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, POMEM Müdürü Hakkı Sevim ve beraberindeki heyet Vali Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programı etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Sevim ve beraberindeki heyet, Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Vali Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bu hafta Polis Haftası. Sizin şahsınızda tüm emniyet teşkilatımızın bu önemli haftasını tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte önümüzdeki hafta içinde 10 Nisan Polis Günü’nü kutlayacağız. Devletin bütün imkanlarıyla vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamakta yapmış olduğunuz özverili çalışmalar takdire şayandır. Meslek hayatımda hep polislerle beraber çalışmış ve polislik mesleğini sevmişimdir. Fedakar çalışmalar sırasında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize de şükran duygularımı iletiyorum. Şu an emniyet teşkilatında çalışan arkadaşlarımızı da Allah korusun diyor, Polis Haftanızı tebrik ediyorum” dedi.
 
Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Sevim, Vali Özcan’ın emniyet teşkilatına olan yakınlıklarını hissettiklerini belirtmesinin ardından Polis Haftası nedeniyle 9-10 Nisan da yapılacak etkinliklere teşriflerini beklediklerini dile getirdi.
 
Bir süre sohbetin ardından günün anısına çektirilen fotoğrafların ve çeşitli hediyelerin ziyaretçilere verilmesiyle ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler