Polisten "Eyvah Eyvah" baskını!

Polisten "Eyvah Eyvah" baskını!

Çankırı Polisi, internet kafeye yaptığı baskınla Eyvah Eyvah 2'nin korsan kopyalarına el koydu.

HALEN vizyonda gösterimi devam eden "Eyvah Eyvah-2" filminin korsan kopyalarına polisin yaptığı baskın sonucu el konuldu.

Eyvah Eyvah-2'nin Kültür Bakanlığı'ndaki orjinal kopyasının çoğaltılarak piyasaya sürülmesinin ardından, BKM'nin talebi doğrultusunda 81 il'de yapılan operasyonlardan Çankırı da nasibini aldı.

Önceden yapılan şikayet ve alınan mahkeme kararı ile polisin Çankırı'da M. E.’ye ait işyerinde yaptığı aramada 1 adet bilgisayar kasası ve farklı film şirketlerine ait çoğaltılmış 201 adet cd ile 12 adet dvd bulunarak el konulmuş, Ö. A.’ya ait başka bir işyerinde 1 adet bilgisayar kasası ve 1 adet cd ile 1 adet dvd'ye el konulduğu öğrenildi.

PİYASADAKİ KORSAN CD'LER GİŞEYİ ÇÖKERTTİ!
Çankırı'da Kültür Merkezi sinema salonunun işletmecisi Barış Dereli "İki haftadır vizyonda gösterimi devam eden Eyvah Eyvah-2'nin piyasadaki korsan kopyaları nedeniyle gişede beklenilen seyirciye ulaşamadığını söylemek zorundayım." derken, Çankırı'da yeterli sayıda olmayan sinema seyircisinin bir de korsan cd'ler nedeniyle iyiden iyiye kaybolduğuna dikkat çekti.

Dereli "Kurtlar Vadisi Filistin 5 haftada 2 bin seyirciye anca ulaştı. Müşterilerimizin çoğunluğu üniversite öğrencileri. Tam biletin 7.5, öğrenci biletinin 6 TL olduğu Çankırı'da, temennimiz sinema seyircisinin artmasıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler