Polisten sokak ortasında dehşet!

Polis'ten sokak ortasında dehşet!

Polis, Taksim Bekar sokakta ocakbaşında oturan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Dün akşam Taksim'de tam anlamıyla bir polis dehşeti yaşandı. Alanda toplanan göstericiler polisin yoğun müdahalesi ile dağıtılmaya çalışıldı.
 
Polis kepenklerini kapatan mağazalara giren eylemcileri dışarı çıkması konusunda uyardı. Grubun dağılmaması ve slogan atmaya devam etmesi üzerine TOMA aracından gruba tazyikli gazlı suyla müdahale edildi. Müdahalenin ardından eylemciler ara sokaklara dağıldı. Sıkılan gazlı sudan çok sayıda kişi etkilendi. Bazı eylemciler hazırladıkları solüsyonla gazlı sudan etkilenlere müdahale etti. Müdahalenin ardından polis çok sayıda eylemciyi gözaltına aldı. Müdahalenin ardından Mis Sokak'taki bazı işyerlerine kaçan eylemcileri polis iş yerlerine girerek gözaltına aldı. Polis ara sokakalarda toplanan eylemcilere boyalı mermi atarak ve biber gazı sıkarak müdahalede bulundu.
 
GÖZALTINA ALINDI
Gezi Parkı'na girmek isteyen vatandaşları polis geri çevirdi. Serkan Çelik adlı bir genç, parkın kapatılmasını protesto etmek için Gezi Parkı'nın çevresinde güvenlik önlemi alan polisin önünde oturma eylemi yaptı. Bunun üzerine polis, gencin yanına gelerek kimliğini istedi. Daha sonra yanında getirdiği çantası kontrol edilen genç, gözaltına alınarak Taksim Meydanı'nda bekleyen polis aracına götürüldü.
 
İSTİKLAL CADDESİNDE ŞOKE EDEN OLAY
Polisin dün geceki müdahaleleri arasında İstiklal Caddesi'nde yaşanan olay görenleri adeta şoke etti. Gece boyunca 40'dan fazla gözaltı gerçekleştiren polisin uygulamaları tam anlamıyla ibretlik.
 
Ocakbaşı Restoranda oturan 2 kişi polis tarafından yaka paça bulundukları masadan kaldırılarak sokak ortasında darp edildi. Kameraya yansıyan görüntüler bir hayli düşündürücü.
 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler