Popstar adayları start aldı

Popstar adayları start aldı

Merakla beklenen Popstar 2013, bu gece ekranlarda...

Popstar’ın yeni bölümü bu gece Star’da başladı. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un üstlendiği “Popstar 2013”ün jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Orhan Gencebay var.

İşte bu güçlü jüri karşısında kendilerini kanıtlamaya çalışacan finalistler:
 
Popstar adayları
 
BORA
27.10.1993 doğumlu... Lise terk... Halen açık liseye devam ediyor. Kuaförlük ve çıraklık eğitimi almış, erkek kuaförlüğü yapıyor, bunun yanı sıra Bursa-İnegöl’de sahneye çıkıyor. En büyük hayali, hep sahnede kalmak...
 
AHSEN
27.08.1987 Ordu doğumlu... İTÜ Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi... Vokal yapıyor. Annesi dokuz ay önce beyin kanaması geçirmiş ve iki ay bitkisel hayatta kalmış. En büyük hayali şu anda felçli olan annesini ayağa kaldırmak...
 
AYÇA
26.10.1990 Muş doğumlu... Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde beş yıl eğitim almış. İTÜ Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi son sınıf öğrencisi ve TRT Gençlik Korosu kadrosunda... En büyük hayali Maksim Gazinosu gibi büyük bir sahnede, adı neonlarla yazılan bir solist olmak.
 
BURCU
14.04.1981 İzmir doğumlu... Ortaokul mezunu. Ortaokuldan sonra garsonluk ve pazarlamacılık yapmış. Sonra çalıştığı yerden iki arkadaşıyla bir grup kurup sahneye çıkmaya başlamış. En büyük hayali de popstar olmak.
 
ÇAĞLA
29.10.1990 Mersin doğumlu... Çağla’nın babası ve annesi kendisi 5 günlükken ayrılmış. Babasını hiç tanımayan Çağla, 11 yaşında Mersin’de düğünlerde sahneye çıkmaya başlamış, halen İstanbul’da türkü barlarda sahne alıyor. Hayali müzikte hedeflediği yere gelip babasının karşısına çıkabilmek.
 
GİZEM
11.07.1996 İzmir doğumlu... Annesi ve babası polis... Lise 3’üncü sınıfta okuyor. Hedefi konservatuvara girmek... En büyük hayali ise sesini daha geniş kitlelere duyurmak...
 
HABİBE
24.02.1989 Aydın doğumlu... Aydın Adnan Menderes Müzik Öğretmenliği mezunu bir müzik öğretmeni... 14 yaşından beri klavye çalan Habibe, babasıyla beraber sahneye de çıkıyor.
 
HİLAL
13.01.1996 Balıkesir doğumlu... Çiftçi bir ailenin kızı. İlkokuldan beri düğünlerde sahneye çıkıyor. Halen güzel sanatlar lisesi son sınıfta okuyor ve üniversite sınavına hazırlanıyor.
 
iSMAiL
11.05.1993 Bulgaristan doğumlu... Ortaokul mezunu... Dedesi de şarkıcı olan İsmail ilk kez 13 yaşında sahneye çıkmış ve halen düğünlerde şarkı söylüyor. En büyük hayali Popstar sahnesinde olmakmış.
 
KAMRAM
05.04.1988 Azerbaycan doğumlu... Annesi coğrafya, babası fizik öğretmeni... Azerbaycan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu... En büyük hayali bir gün mega star olmak.
 
MEVLÜTCAN
12.06.1985 Amasya doğumlu... Güzel sanatlar lisesi son sınıf öğrencisi... Ortaokulda bağlama çalmaya başlamış. Bu yıl sınava girecek olan Mevlütcan’ın en büyük hayali, Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü’nde okumak.
 
NAZİF
19.11.1988-Edirne doğumlu... Ortaokul mezunu ve çocukluğundan beri şarkı söylüyor. Edirne Belediyesi’nde ilaçlama işi yapıyor. Sahne deneyimi yok ve en büyük hayali sahnelerde olmak..
 
PINAR
26.10.1985 İstanbul doğumlu... 20 yaşında yaptığı evlilikten bir oğlu var, şu anda bekar... 16 yaşındayken bir arkadaşının doğum günü için gittiği mekanda soliste eşlik etmiş ve şarkı söyleyebildiğini o zaman fark etmiş. Profesyonel olarak dört yıldır sahneye çıkıyor.
 
RECEP
12.12.1990 Adıyaman doğumlu... Toplam 12 kardeşler; babası çiftçilik yapıyor. Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Ses Eğitimi Bölümü öğrencisi. Üç yıldır profesyonel olarak sahneye çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler