Porsche görünümlü BlackBerry - İZLE

Porsche görünümlü BlackBerry - İZLE

Porsche Design ve Research In Motion yeni Porsche Design P'9981 BlackBerry akıllı telefonunu piyasaya sundu.

RIM işbirliğiyle Porsche Design tarafından tasarlanan Porsche Design P’9981, lüks markanın ilk akıllı telefon olup mühendislikle performansı bir arada sunuyor.

Bir Porsche Design ürünü olduğu ilk bakışta anlaşılan Porsche Design P’9981 BlackBerry akıllı telefonu, paslanmaz çelik çerçevesi, el yapımı deri arka kapağı, oymalı QWERTY klavyesi ve kusursuz dokunmatik ekranı ile en kaliteli ve seçkin malzemeler kullanılarak üretildi. Bu mükemmel tasarıma sahip yeni Porsche Design P’9981, özel bir Porsche Design Kullanıcı Arayüzü ve isteğe bağlı olarak sunulan Wikitude World Tarayıcı destekli artırılmış gerçeklik uygulaması deneyimi ile birlikte sunuluyor. Aynı zamanda Porsche Design P’9981, başka bir P’9981 kullanıcısını kolayca tanımlayabilmek için özel PIN’ler içeriyor.

Porsche Design Grubu CEO’su Dr. Juergen Gessler; "Porsche Design, 1972 senesinden bu yana birer sembol haline gelmiş tarz sahibi pek çok önemli ürün sundu. P’9981 BlackBerry akıllı telefonu ise bir sonraki ikonumuz olacak. Kusursuz ve kendine özgü tasarımı, bunlara eşlik eden özgün malzemeleri ve üretim sürecinde titizlikle çalışılması, Porsche Design olarak felsefemize mükemmel derecede uyuyor ve ürün yelpazemizi tamamlıyor" dedi.

Research In Motion Endüstriyel Tasarım Başkan Yardımcısı Todd Wood "Bu işbirliği, tasarım mühendisliği ile işlevselliğin birbirinden ayrılamaz olduğu konusundaki ortak değerlerimizin bir göstergesi. Porsche Design P’9981, Porsche Design’ın zamana meydan okuyan tarzının BlackBerry tarafından sunulan eşsiz mobil deneyim ile buluştuğu, gerçek anlamda modern ve aynı zamanda lüks bir akıllı telefon" dedi.

Güçlü donanım ve yazılım

Porsche Design P’9981; 1.2 GHz işlemci, HD video kaydı, 24-bit yüksek çözünürlükte grafikler ve arttırılmış gerçeklik deneyimi sunmak için gelişmiş sensör özelliklerine sahip yüksek performanslı bir platformdan oluşuyor. 8 GB dahili hafızaya sahip olan akıllı telefonun hafızası, harici Mikro SD kart ile 40GB’a kadar artırılabiliyor.

En yeni BlackBerry® 7 işletim sistemine sahip yeni Porsche Design P’9981, gelecek nesil BlackBerry® tarayıcısı ile hızlı ve akıcı bir web deneyimi sunuyor. Ayrıca, Liquid Graphics™ teknolojisi ile sunulan yeni akıllı telefon, kullanıcıya son derecede hızlı ve kusursuz bir dokunmatik ekran deneyimi sunuyor.

NFC (Yakın Saha İletişimi) teknolojisi ile birlikte sunulan Porsche Design P’9981, bu teknoloji ile birçok yeni ve heyecan verici yeniliğe imkan sağlayacak.

Porsche Design P’9981 BlackBerry akıllı telefonu yılın ilerleyen günlerinde Porsche Design mağazalarındaki yerini alacak.

Daha fazla bilgi için www.BlackBerry.com/ae/P9981smartphone veya www.BlackBerry.com/sa/P9981smartphone adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler