Prenses Diana'nın ABD'de kızı varmış

Prenses Diana'nın ABD'de kızı varmış

Globe dergisi, 1997'de trafik kazasında ölen Galler Prensesi Diana ve kocası Galler Prensi Charles'ın 'gizli' bir çocukları olduğunu iddia etti.

Habere göre, 19 yaşında bir bakire olan Prenses Diana, Prens Charles ile nişanlanmadan önce Kraliçe Elizabeth’in isteğiyle ‘doğurganlık testi’ yaptırdı. Yapılan testte Diana’nın yumurtaları, Prens Charles’ın spermleriyle döllenip, daha sonra yok edilecekti. Ancak işgüzar bir doktor, test örneklerini çalıp kendi eşine ‘taşıyıcı anne’ olarak nakledince, 1981’de Sarah adında bir bebek dünyaya geldi. Sarah’ın ileriki yaşlarında, trafik kazasında anne ve babasını kaybettikten sonra evin içerisinde bir günlük bulduğu iddia ediliyor.

ÖLMEKTEN KORKMUŞ
Sarah, kendisinin ‘tüp bebek’ yöntemiyle hayata geldiği yazılı olan bu günlüğü okuduktan sonra geçmişini araştırıp, Prenses Diana’nın kendisinin annesi olduğuna dair izlere ulaşıyor. Sarah dergiye, ‘Hayatımdan endişe ettiğim için hiç ortaya çıkmadım’ diye röportaj bile verdi. Eğer iddialar doğruysa 1982 yılında dünyaya gelen Galler Prensi Prens William’ın annesinin ilk çocuğu olmadığı ortaya çıkacak. Sarah’ın şu an 33 yaşını doldurduğu ve ABD’nin New England kentinde herkesten uzak sakin bir hayat sürdüğü iddia ediliyor. Bu arada Globe dergisi yaptığı asparagas haberlerle ünlü. Dergi, ABD Başkanı Barack Obama’nın ‘gay’ olduğunu bile iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler