Projelerle dolu sempozyumlar arzu ediyoruz

"Projelerle dolu sempozyumlar arzu ediyoruz"

Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Başkanı Vahap Yartaş, Sözcü18'e yaptığı değerlendirmede proje sıkıntısını dile getirdi.

Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Başkanı Vahap Yartaş, ilki düzenlenen "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumu ile ilgili düşüncelerini Sözcü18 Haber Merkezine açıkladı. Yartaş "Böylesi bir sempozyumun yapılması çok güzel. Bu etkinlikle İstanbul'da Vakıf ile Federasyon arasında söylenti olarak yaşanan gerginliğin ortadan kalkmış olduğu görüntüsü verildi" dedi. Başkan Yartaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilen sempozyumu Çankırı insanı için faydalı buluyorum. Yeni valimizin heyecan dolu olması bizleri daha da şevklendiriyor. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki sempozyumun birinci ayağında söz alan konuşmacıların tamamına yakın bölümü, vakıf, federasyon, ticaret odası, Çankırı Belediyesi sunumları adeta faaliyet raporlarının dinleyiciye aktarılması haline dönüştü. Oysa asıl konu Çankırı'nın geleceğiydi. Bu bağlamda gönül isterdi ki Çankırı insanının heyecanlanacağı projelerin ortaya konulması, bunların konuşulması gerekirdi diye düşünmeden kendimi alamıyorum. Başta Karatekin Üniversitesi olmak üzere işaret ettiğim diğer kurumların önümüzdeki Ankara ve Çankırı toplantılarına daha hazırlıklı ve kucaklarında Çankırı ile ilgili projelerin yer aldığı dosyalarla katılımlarını bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler