PSG'den Chelsea'ye ağır darbe!

PSG'den Chelsea'ye ağır darbe!

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea'yi konuk eden Paris Saint Germain, rakibini 3-1 yendi, rövanş öncesi ümitlendi.

Maça çok hızlı başlayan Paris Saint Germain henüz 4. dakikada Lavezzi'nin müthiş golüyle 1-0 öne geçti. 26'ıncı dakikada Thiago Silva'nın hareketiyle Oscar yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını österdi. Bir dakika sonra topun başına geçen Eden Hazard, güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e taşıdı. İlk yarı bu skorla sona ererken; 2. yarıda gol için bastıran PSG, aradığı gole 61'de ulaştı. Lavezzi'nin harika serbest vuruşunda David Luiz'e çarpan top Chelsea ağlarıyla buluştu ve Fransa şampiyonu 2-1 öne geçti. Maçın skorunu 90+3'te Pastore söyledi. Cezasahası sağ içinde şık çalımlarla rakiplerini bir bir geçen Pastore güzel bir vuruşla topu 3. kez ağlarla buluşturdu ve Paris Saint Germain maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Fransız ekibi önceki turda Galatasaray'ı eleyen Chelsea'yi ilk maçta 3-1 yenerken, rövanş için önemli avantaj elde etti. 

REAL MADRİD: 3 - BORUSSIA DORTMUND: 0
Gecenin diğer karşılaşmasında; Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında sahasında Borussia Dortmund'u 3-0'lık farklı skorla mağlup ederek tur için rövanş öncesi büyük avantaj sağladı...

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstünlük kuran Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Gareth Bale, 27. dakikada Isco ve 57. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler