Pursaklar Belediye Başkanı Çetin tebrikleri kabul etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin tebrikleri kabul etti

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, aldığı yüzde 64’lük oyla üçüncü kez belediye başkanı seçildi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti Pursaklar Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara’da liderliği göğüsledi. Başkent Ankara’daki metropol ilçeler arasında en fazla oy alan AK Parti Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, başkanlık konağında tebrikleri kabul etti. 

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Pursaklar halkı, Selçuk Çetin'e bir kez daha ilçeyi yönetme yetkisi verdi. Yüzde 64’lük gibi büyük bir oy oranı ile üçüncü kez başkan seçilen Selçuk Çetin, hemşerilerine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Çıktığımız bu kutlu yolculukta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, partime, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Melih Gökçek’e ve şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh ile üçüncü kez siz kıymetli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Vermiş olduğunuz yüzde 64’lük destekle Ankara’da en fazla oy alan metropol ilçe olarak yine tarih yazdınız. Demokrasiye olan inancınız ve bizlere olan güveninizden dolayı teşekkür ederim. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler