Radyocular Mecliste ambulanslar yolda!

Radyocular Meclis'te ambulanslar yolda!

Çankırılı radyocular TBMM'de milletvekillerini ziyaret ettiler.

Çankırı’da yayın yapan Radyo Neşe Yönetim Kurulu Başkanı Turan Harmancı, Radyo Best Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Demirel, Haber Müdürü Fatih Kartal ve Radyo Yayınları Sorumlusu Murat Babuccu Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’İ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.

ÇANKIRI’YA İKİ ADET YENİ AMBULANS! 
Ziyarette radyo çalışanları Çankırı’da yaşanan bazı sıkıntıları vekillere ilettiler. Milletvekilleri birçok problemin çözüldüğünü bundan sonra ki süreçte de bütün sıkıntıların çözülmesi konusunda medyanın her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Çankırı milletvekili İdris Şahin, yeni hazırlanan medya kanunu ile ilgili bilgi verdi. Hazırlanan yeni yasa ile özellikle yerel basının ayakta kalabilmesi için önemli çalışmalara başlandığının altını çizdi. Ziyaret sırasında basın mensuplarının Çankırı’da Devlet Hastanesinde ambulansların eski ve yetersiz olduğunu söylemeleri üzerine milletvekili İdris Şahin, Sağlık Bakanlığı Müsteşarını arayarak iki adet ambulansın Çankırı’ya gönderilmesi sözünü aldı.
 
cankiriliradyocularhuseyinfilizle-tbmm-cankiri-sozcu-112.jpg
 
YENİ OSB’NE İLK KAZMA YAKIN GÜNLERDE!
Milletvekili Hüseyin Filiz ise, yeni kurulacak olan OSB’nin çalışmalarının hızla devam ettiğini ve en kısa zamanda ilk kazmanın vurulacağını söyledi. Milletvekili Hüseyin Filiz yerel radyo temsilcilerinin yanında kendisinden bilgi almaya gelen Japonya Büyükelçisi Başkatibi Makoto Furukawa’ya Çankırı hakkında ve yatırım bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Radyocuların ziyareti Milletvekili Hüseyin Filiz ile yenen yemeğin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler