Ramazan Bayramı mesajları

Ramazan Bayramı mesajları

Bayram mesajlarını toplu olarak yayınlıyoruz.

Ramazan Bayramı münasebetiyle başta siyasiler olmak üzere çeşitli kişi ve STK'lar bayram mesajı yayımladı. İşte bunlardan bazıları:

AK Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin'in mesajı:
"Birlikte bereket dolu, huzur içinde bir Ramazan ayı geçirdik. Bir ay boyunca hemşehrilerimizle, İlimizde ilçelerimizde mahalle ve köylerimizde düzenlediğimiz muhteşem iftar programımızla taçlandırdık. Birlikte, hepimiz için unutulmaz güzellikte Ramazan akşamları yaşadık. İftar öncesi ve sonrasında vatandaşımızla bir araya gelerek sorunlarımızı ve güzelliklerimizi paylaştık. Ramazan’ın manevi iklimini birlikte teneffüs ettik. Ramazan ayında yaşadığımız bu güzel birlikteliğin dostluk ve kardeşlik bağlarının yılın her ayında devam etmesini ümit ediyor,

Bu vesileyle; dünyanın değişik bölgelerindeki gözyaşı, kan ve şiddetin durmasına, milletimizin birlik ve beraberliğine, kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diliyor, tüm Çankırılı hemşerilerimin  Milletimizin ve bütün İslâm aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum."

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın mesajı:
"Bayramlar her zaman dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun güçlenmesine vesile olmuştur. Geçmişten bugüne kazandırılan en büyük zenginlik ve manevi derinlik olan bayramlar toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı anlardır.

Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesine ve toplumsal bağların güçlenmesine katkı sağlamaktadır.
 
Tüm Çankırılılar'dan kini, nefreti, hasedi, dargınlıkları bir kenara bırakmalarını, birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe dostça bir bayram geçirmelerini istiyorum.
 
İlimizde Bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi için, trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum.
 
Çankırı Valisi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışında hareketle hizmetlerde “mutluluğu ve memnuniyeti” en yüksek noktaya çıkarmayı amaçladığımızı belirtmek isterim.
 
Bu güzel vatan üzerinde daha nice Ramazan Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle, tüm Çankırı halkının, Çankırı dışında yaşayan Çankırılıların, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkânın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını kutlar, bayramın İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım."

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun mesajı:
"On bir ayın sultanı olan Ramazan ayını bitiriyoruz. Bu ayda ibadet ve sosyal ilişkilerimizde diğer aylara oranla daha özenli ve daha hassas davranmaya çalıştık.

Bu ayın ulviliğinden azami yararlanmak için yoksul ve yardıma muhtaçların yardımına daha şevkle koştuk, insanımızı sevindirme adına elimizden geleni yapmaya çalıştık.
 
Birlik beraberlik içinde çeşitli programlarda birlikte olduk, sevinç ve tasalarımızı paylaştık. Kısacası dolu dolu bir Ramazan ayı yaşadık. Şimdi ise Ramazan Bayramı. Bizi bu günlere ulaştırdığı için ALLAH (c.c.) ne kadar şükretsek az.
 
Müslümanların iki dini bayramından biri olan Ramazan Bayramının gelişinin Çankırı’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine ve özellikle çeşitli nedenlerle dünya coğrafyası içinde sıkıntı içinde olan Müslümanların barış, refah ve huzuruna vesile olmasını en kalbi duygularla diliyor, mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Saygılarımla."
 
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in mesajı:
"Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz, manevi ikliminden hep birlikte istifade etmeye çalıştığımız Ramazan ayının sonuna gelerek bir bayramı daha görmenin sevincini yaşamaktayız. 
 
Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve iftar sofraları ile yeni gönül köprülerinin kurulmasını ve hemşerilerimizin birbirlerine daha da yakınlaşmalarını üst seviyede sağlayarak halkımızdan tam not aldığımızı düşünmekteyim. Çankırılıların etkinliklere olan ilgi ve duyarlılığının muhteşem olduğunu iftiharla söylemek istiyorum. 
 
Özellikle son iki yıldır Ramazan aylarında özlemini duyduğumuz; paylaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çok güzel örneklerine şahit olduk. Bu duygularla Yüce Rabbim bizi bayrama ulaştırdı ve bu gün daha büyük bir anlam kazandı. 
 
Tüm ülkemizde huzur ve güven içinde bir Ramazan ayı geçirmenin gururunu yaşarken Çankırılılar ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar, bu anlamlı gün vesilesi ile tüm dünyaya barış ve huzurun hâkim olmasını temenni ederim.  Sevdiklerinizle birlikte huzur dolu nice bayramlara…"
 
Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nun mesajı:
"Yüreklere insani değerler ile misafir olmanın tam zamanı; Bayramda insani değerler ile çalacağımız her yürek bizi kabul edecektir. Bayramda, insanlara tarlaya buğday serper gibi hoşgörü, sevgi, saygı, barış, özgürlük, adalet serpelim. Bu düşünceler mutlaka başak verecektir ve bu başaklar mutlaka ama mutlaka yepyeni bir dünya yaratacaktır.
Yüreğine ve beynine bir arada kardeşçe yaşam ve insanlık sevgisini yerleştiren herkesin bayramı kutlu olsun."

TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı'nın mesajı
"
Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da Cehennemden kurtuluş olarak bildiğimiz Onbir ayın sultanı olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Cenab-ı Allah'ın tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları ve her türlü ibadetlerimizi kabul etmesi dileklerimle; Sizlerin, ailenizin ve Türk-İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler