Real maçı var çıkarın beni

"Real maçı var çıkarın beni"

Sneijder'ın G.Saray aşkı, Hollanda'dan daha ağır bastı.

Aslan'ın çileği, Estonya maçında hafif ağrı hissetti. Şampiyonlar Ligindeki dev randevuyu düşünerek hiç riske girmedi, kendi isteğiyle anında oyundan çıktı

PSV'Lİ KEVİN STROOTMAN, "SNEIJDER'IN SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL" DEDİ
Wesley Sneijder, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı çeyrek final maçlarını kaçırmamak için kaptanlığını yaptığı Hollanda Milli Takımını "FEDA" etti. Sneijder için cuma günkü Estonya maçı çok önemliydi. 11 Eylül'deki Macaristan deplasmanından sonra ilk kez Milli Takıma çağrılıyordu ve sahaya kaptan olarak çıktı. Ancak 35 dakika oynayabildi ve yerini Rafael van der Vaart'a bıraktı.
 
HOCASI VAN GAAL DE YANLIŞ ANLADI!
Sneijder'in kendisi için bu kadar önemli bir maçı yarıda bırakması, G.Saray'da "Acaba sakatlığı ciddi mi?" endişesine yol açtı.
 
Hayır, Sneijder'ın korkulacak bir sakatlığı yok. Sahada çok istekliydi, limitlerini de zorladı.
 
Ancak kasığında ağrı hissettiği anda bir an bile tereddüt etmedi. Hemen Teknik Direktör Louis Van Gaal'e dönerek, "Oynayamam çıkar beni" işareti yaptı.
 
Wesley Sneijder'ın sakatlığının ciddi olduğunu zanneden Van Gaal, Estonya maçı sonrası "Bekleyip görmek zorundayız. Kasığının tedaviye nasıl yanıt vereceğine. Yarın ve öbür gün bakacağız" diye konuştu. Ancak durum zannettiğinden farklıydı.
 
ROMANYA MAÇINDA OYNAMA WESLEY
Sneijder, kasığında ağrı hissettiği anda Galatasaray'ın Real Madrid maçlarını düşünerek kendini riske etmedi. Bu nedenle salı günkü Romanya maçında da oynamaya sıcak bakmıyor.
 
GALATASARAY'A SAĞLAM DÖNMEK İSTİYOR
Sneijder oyundan çıktıktan sonna kaptanlık bandını koluna takan PSV'li Kevin Strootman da Galatasaraylı futbolcunun sakatlığına inanamadığını söyledi. Strootman, "Wesley'in neyi olduğunu gerçekten bilmiyorum. Maçtan sonra normal koştu. Oyundan büyük ihtimalle tedbir olarak çıktı" dedi. Gözler salı günkü Romanya maçına çevrildi. Sneijder'ın bu maçta riske atılması istenmiyor. Teknik Direktör Fatih Terim ise Hollanda Milli Takımı'nın doktorlarından gelecek raporu bekliyor.
 
Mourinho olsa Inter'de kalırdım
Sneijder, De Volkskrant'a Inter'den neden ayrıldığını şöyle anlattı: "Eğer Jose Mourinho takımın başında olsaydı Inter'den ayrılmazdım. Stramaccioni, tecrübesiz. Oynamama izin vermiyordu. Neden yaptığını anlayabiliyorum. 36 yaşındaydı ve Inter'de tutunmak istiyordu. Başkan Moratti ne isterse ona göre davranıyordu.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler