Real Madrid: 0 - Barcelona: 3

Real Madrid: 0 - Barcelona: 3

İspanya'da haftanın maçına kazanan Barcelona oldu. El Clasico'da Real Madrid'e konuk olan Katalan ekibi, Suarez, Messi ve Vidal ile ile ezeli rakibini 3-0 yendi ve puan farkını 14'e çıkardı.

Santiago Bernabeu'daki El Clasico'ya hızlı başlayan ev sahibi ekip oldu. 4. dakikada Ronaldo'nun kafayla bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. İlk yarıda Benzema'nın iki topu direkten dönerken, Ronaldo da önemli bir pozisyonda topu ıskaladı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk takım oldu. 53. dakikada Barça golü de buldu. Rakitic'le başlayan hızlı atakta Sergi Roberto arka direkte Luis Suarez'e nefis bir pas attı. Uruguaylı da 4. El Clasico golüne imza attı. Golden sonra Real şoku atlatamadan 10 kişi kaldı. Paulinho'nun kafa vuruşunda topu çizgiden eliyle çıkaran Carvajal oyun dışında kaldı. Penaltı atışını kullanana Messi, 25. El Clasico golüyle skoru 2-0 yaptı. Arjantinli bu sezonki 50. golüne de ulaşmış oldu. Toplamda 526 gole ulaşan Messi, 5 büyük ligde en çok gol atan isim olmayı başardı. 

Golden sonra Real Madrid baskıyı yapıp önemli fırsatlar yakaladı. Ancak uzatmada Messi'nin getirdiği topta Vidal son sözü söyledi. 

Ezeli rakibini deplasmanda üstüste 3. kez yenen Barcelona, bir maç fazlasıyla Real Madrid'in 14 puan önünde liderliğini sürdürdü. Son şampiyon Real ise yeni yıl olmadan şampiyonluğun oldukça uzağında kaldı. 

REAL MADRİD: 0 - BARCELONA: 3

STAT: Santiago Bernabeu
HAKEM: Sanchez Martinez 

REAL MADRİD: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Ronaldo, Kroos, Benzema, Modric, Marcelo, Casemiro, Kovacic.
TEKNİK DİREKTÖR: Zinedine Zidane

BARCELONA: Ter Stegen, Pique, Rakitic, Sergio Busquets, Iniesta, Suarez, Messi, Paulinho, Jordi Alba, Sergi Roberto, Vermaelen.
TEKNİK DİREKTÖR: Ernesto Valverde

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler